Αρχική | Αθλητικά | Παναθηναϊκός: Ερωτήματα για την παραμονή του Νιόπλια

Παναθηναϊκός: Ερωτήματα για την παραμονή του Νιόπλια

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Παναθηναϊκός: Ερωτήματα για την παραμονή του Νιόπλια

Ο Ν. Πατέρας με ανακοίνωσή του χθες επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην προεδρία του «τριφυλλιού» επισημαίνοντας ότι εισηγήθηκε τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο για τη θέση του και ο Αντωνίου επισημοποίησε το «αντίο» στην πράσινη ΠΑΕ.

Την ίδια ώρα, αυτές οι δύο αποχωρήσεις φέρνουν ερωτήματα πλέον και για την παραμονή του Νιόπλια στον «πράσινο» πάγκο, αλλά και για τον ερχομό του Σκόκο στην Παιανία.

Οσον αφορά τον Νιόπλια, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Είχε τη στήριξη και των δύο που αποχώρησαν, ενώ όλοι στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν καλά ότι σε περίπτωση που την προεδρία αναλάβει ο Γιαννακόπουλος, είναι πάρα πολύ πιθανό να τεθεί θέμα προπονητή.

Η οικογένεια έχει μια συγκεκριμένη θέση σε ό,τι έχει να κάνει με τους τεχνικούς των ομάδων. Εμπιστεύεται φτασμένα ονόματα που τα στηρίζει έμπρακτα για καιρό καθώς εκτιμά πως μονάχα με αυτό τον τρόπο μπορεί να χτιστεί μια μεγάλη ομάδα.

Ο,τι κάνουν, δηλαδή, οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος στο μπάσκετ με τον Ομπράντοβιτς, το ίδιο θέλουν να κάνουν και στο ποδόσφαιρο με έναν φτασμένο προπονητή.

Αν ο Μπάγεβιτς δεν είχε συμβόλαιο με την ΑΕΚ, τίποτε να μη σας φαινόταν αδύνατον αφού ο Σερβοέλληνας είναι γνωστό πως αποτελεί τον διακαή πόθο των Γιαννακόπουλων. Οσο για τον Σκόκο και εκεί τα πράγματα είναι συγκεκριμένα.

Ο Πατέρας είχε κάνει το κονέ με τον Θανόπουλο και τον Αδαμίδη, ο Αντωνίου με τον μάνατζερ του Αργεντινού, τον Διαννή, και ο Νιόπλιας ήταν εκείνος που έλεγε όπου στεκόταν και όπου βρισκόταν πόσο πολύ θέλει τον Αργεντινό στην ομάδα του.

Αφού οι δύο πρώτοι ήδη αποτελούν παρελθόν, αν το ίδιο συμβεί και με τον Νιόπλια, τότε αλήθεια, πόσες πιθανότητες θα έχει πλέον να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Νάτσο, όταν μάλιστα η νέα διοίκηση του «τριφυλλιού» δεν έχει πρόθεση να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη...








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr