Αρχική | Ελλάδα | Δύο αγοράκια έπεσαν από το μπαλκόνι

Δύο αγοράκια έπεσαν από το μπαλκόνι

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Δύο αγοράκια έπεσαν από το μπαλκόνι

Τραγωδία σημειώθηκε  στο Ναύπλιο με θύμα ένα αγοράκι μόλις τριών ετών. Το παιδάκι ήταν στο σπίτι με τον πατέρα του ο οποίος βρισκόταν στο μπάνιο την ώρα που  εκείνο ανέβηκε σε μία καρέκλα του μπαλκονιού του 2ου ορόφου και πήδηξε στο κενό.

Ο μικρούλης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Άργους , όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα.

Εν τω μεταξύ, άλλο ένα αγοράκι, ηλικίας μόλις επτά ετών έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Στρατηγού Δαγκλή 65 στα Πατήσια, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 08:18, όταν το άτυχο παιδάκι, βρισκόταν μόνο στο σπίτι, αφού η μητέρα του πήγε τον αδερφό του στο σχολείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες , ο 7χρονος, ήταν άρρωστος και η μητέρα του το άφησε να κοιμάται μέχρι να επιστρέψει. Ο μικρός ξύπνησε και μη βρίσκοντας τη μητέρα του στο σπίτι βγήκε στο μπαλκόνι.

Όταν την είδε να επιστρέφει, το παιδί ανέβηκε σε ένα τραπεζάκι που βρισκόταν στο μπαλκόνι, για να φωνάξει τη μητέρα του, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο κενό.

Ο μικρός, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στην κλινική «Παμμακάριστος» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για το τραγικό δυστύχημα διενεργεί η αστυνομία, που έχει ζητήσει κατάθεση από τη μητέρα του παιδιού, προκειμένου να διευκρινιστεί τι ακριβώς έχει συμβεί, αλλά η γυναίκα έχει πάθει ισχυρό σοκ.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr