Αρχική | Αθλητικά | Οι υποψήφιοι προπονητές για τον Ολυμπιακό

Οι υποψήφιοι προπονητές για τον Ολυμπιακό

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Οι υποψήφιοι προπονητές για τον Ολυμπιακό

Μετά το πρόσφατο Δ.Σ. της πειραϊκής ΠΑΕ είχε εξαγγελθεί «πάγωμα» όλων των κινήσεων μέχρι τη διεξαγωγή της γενικής συνέλευσης (14 Ιουνίου). Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, αφού ο Σωκράτης Κόκκαλης δείχνει αποφασισμένος να «τρέξει» νωρίτερα τις βασικές προτεραιότητες της ομάδας. Αυτό σημαίνει ότι προχωρούν οι επαφές για την πρόσληψη (ξένου) προπονητή και παράλληλα καλούνται για συζητήσεις παίκτες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι.

Οσον αφορά το θέμα του προπονητή, συνεργάτης του προέδρου των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να κάνει μια τελευταία προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Εάν ναυαγήσει οριστικά η λύση του Βάσκου, θα βγουν από το συρτάρι οι εναλλακτικές λύσεις. Από την αγορά του εξωτερικού ξεχωρίζουν οι περιπτώσεις των Χιμένεθ, Μανθάνο και Φερέιρα.

Η συμφωνία με γνωστό προπονητή μπορεί να επηρεάσει και τις αποφάσεις παικτών στο λιμάνι για το ποδοσφαιρικό τους μέλλον. Για παράδειγμα, ο Νικοπολίδης φέρεται αποφασισμένος να κρεμάσει τα γάντια του. Ομως, εάν του χρόνου κάθεται στον πάγκο ο Βαλβέρδε, τότε ίσως αναθεωρήσει την άποψή του, αφού ο Βάσκος τον πιστεύει πολύ και λογικά θα του ζητήσει να συνεχίσει. Κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί και με τον Ζεβλάκοφ. Ο Πολωνός έχει το στυλό στο χέρι για να υπογράψει στην Ανκαραγκουτσού, αλλά έλαβε το μήνυμα ότι τον θέλουν στον Ολυμπιακό και γι’ αυτόν τον λόγο θα κληθεί για συζητήσεις στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ.

Απόφαση να παραμείνει στην ομάδα έχει παρθεί και για τον Λούα Λούα. Λέγεται όμως ότι για να ανανεώσει ο Κονγκολέζος θα πρέπει να ρίξει το κασέ του αρκετά κάτω από το 1 εκατ. ευρώ. Επίσης διαπραγματεύσεις θα γίνουν και με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου για την απόκτηση του Πάρντο.

Με όλα τα ζητήματα θα ασχοληθεί ο Σωκράτης Κόκκαλης και γι’ αυτόν τον λόγο αναμένεται αύριο στην πλατεία Αλεξάνδρας. Δεν είναι «ζεστός» με την πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μια ανατροπή των δεδομένων. Ειδικά εάν γίνει κάποιο ραντεβού μετά την επιστροφή (σήμερα) του γνωστού εφοπλιστή στην Αθήνα.
                                                                                                                                                                                                    espresso








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr