Αρχική | Ελλάδα | Ο καιρός της Δευτέρας 21 Μαΐου

Ο καιρός της Δευτέρας 21 Μαΐου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ο καιρός της Δευτέρας 21 Μαΐου

Με λίγες νεφώσεις και ανέμους που δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ θα κυλήσει ο καιρός σήμερα, σύμφωνα με τις προβλέψεις της  ΕΜΥ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει  αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, στην Αττική  θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις που τις μεσημεριανές ώρες θα είναι  αυξημένες. Στα βόρεια, υπάρχει η  πιθανότητα εκδήλωσης βροχής. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί, 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές ή  καταιγίδες τις μεσημεριανές και  απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι  νότιοι 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία  θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.  

Σε Μακεδονία και  Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι αυξημένες, ενώ αναμένεται να εκδηλωθούν τοπικές  βροχές ή καταιγίδες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία  και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από  νότιες διευθύνσεις, εντάσεως 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και  τη δυτική Πελοπόννησο θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 2 με 4 και  τοπικά στο Ιόνιο μέχρι 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική  Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο  ο καιρός θα παρουσιάσει λίγες  νεφώσεις και κατά διαστήματα αυξημένες. Αναμένονται σποραδικές βροχές ή  καταιγίδες μικρής διάρκειας τις  μεσημεριανές και απογευματινές  ώρες στα ορεινά της Πελοποννήσου και της ανατολικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία  θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και  την Κρήτη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο κατά διαστήματα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί, εντάσεως  3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία  θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο κατά διαστήματα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία  θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση  καιρού για την  Τρίτη

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα επικρατήσουν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, εντάσεως 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση. 








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr