Αρχική | Κόσμος | Κατάληψη σε έξι πλοία του «Στόλου Ελευθερίας» για τη Γάζα

Κατάληψη σε έξι πλοία του «Στόλου Ελευθερίας» για τη Γάζα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Κατάληψη σε έξι πλοία του «Στόλου Ελευθερίας» για τη Γάζα

Τρεις νεκροί και περισσότεροι από 40 τραυματίες είναι μέχρι στιγμής ο απολογισμός από την επίθεση του ισραηλινού πολεμικού ναυτικού σε έξι πλοία της αποστολής «Ο Στόλος της Ελευθερίας», που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα.

Τα πλοία που μεταφέρουν 700 ακτιβιστές και 10.000 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας δέχτηκαν πυρά από Ισραηλινούς, που είχαν προειδοποιήσει ότι θα επιτεθούν σε όποιον προσπαθήσει να «σπάσει» τον αποκλεισμό που επικρατεί στην Γάζα από το 2007, που περιήλθε στον έλεγχο της Χαμάς.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ένας Έλληνας, ενώ τρομακτικές είναι οι εικόνες που προβάλλονται από την ισλαμιστική οργάνωση και δείχνουν ισραηλινούς καταδρομείς που κατεβαίνουν από ελικόπτερο και αντιμετωπίζουν τους ακτιβιστές σε ένα από τα πλοία την ώρα που τραυματίες κείτονταν στο κατάστρωμα.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr