Αρχική | Πολιτική | Πάγκαλος: Η αλληλεγγύη των στελεχών του ΠΑΣΟΚ μετεβλήθη σε συνενοχή

Πάγκαλος: Η αλληλεγγύη των στελεχών του ΠΑΣΟΚ μετεβλήθη σε συνενοχή

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Πάγκαλος: Η αλληλεγγύη των στελεχών του  ΠΑΣΟΚ μετεβλήθη σε συνενοχή

Το Κουτί της Πανδώρας για τις μίζες των πολιτικών προσώπων έχει ανοίξει, αλλά πρέπει να αναμένουμε τα πορίσματα των Εξεταστικών Επιτροπών. Αυτή είναι η τοποθέτηση του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης, Θόδωρου Πάγκαλου η οποία εκφράζεται σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Το Βήμα της Κυριακής.

«Η αποτυχία του ΠΑΣΟΚ, που ήταν και αποτυχία του μεγάλου εκσυγχρονιστικού εγχειρήματος του ελληνικού λαού από το 2000 έως το 2004, οφείλεται στο ότι βαθμιαία η αλληλεγγύη που υπήρχε μεταξύ των ηγετικών στελεχών του μετεβλήθη σε συνενοχή», αναφέρει με κριτικό τρόπο στη συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Ο Θόδωρος Πάγκαλος στην συνέντευξη ασκεί για μια ακόμη φορά δριμύτατη κριτική στο ΚΚΕ, αναφέροντας ότι με τη στάση του προκαλεί τεράστια ζημιά στον τουρισμό.

«Πρόθεσή τους είναι να επιβάλουν στην Ελλάδα τη δικτατορία του προλεταριάτου. Όταν κανείς σκέφτεται τον υποκειμενικό παράγοντα αυτής της εξέλιξης με το σημερινό ΚΚΕ με τους γραφειοκράτες υπαλληλίσκους του Περισσού και την κυρία Παπαρήγα σε ρόλο επαναστατικού ηγέτη, είναι γελοία πράγματα», σημειώνει ο Θόδωρος Πάγκαλος.

Ο κ Πάγκαλος βγάζει και μια «οικογενειακή» είδηση καθώς ανακοίνωσε   ότι η σύζυγός του θα είναι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές, αλλά «με το δικό της όνομα, όχι με το δικό μου».








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr