Αρχική | Ελλάδα | Ο καιρός για την Κυριακή 30 Μαΐου

Ο καιρός για την Κυριακή 30 Μαΐου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ο καιρός για την Κυριακή 30 Μαΐου

Για σήμερα Κυριακή 30 Μαΐου ο καιρός προβλέπεται ζεστός με παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Πιο αναλυτικά, στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις οι οποίες κατά διαστήματα θα είναι πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη με αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν, ενώ υπάρχει η πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώσουν από τα δυτικά. Το μεσημέρι αναμένονται στα ορεινά πρόσκαιρες τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

 Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο παρόμοιος θα είναι ο καιρός με αραιές νεφώσεις οι οποίες κατά περιόδους θα πυκνώσουν, ενώ ενδέχεται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και τοπικά βόρειοι μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο,  θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες κατά διαστήματα θα πυκνώσουν με με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και κατά διαστήματα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βαθμιαία μεταβλητοί και θα πνέουν βόρειοι  3 με 4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 6.. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr