Αρχική | ShowBiz | Eurovision | Eurovision 2010: Ο Γ. Αλκαίος απαντάει στο... ΔΝΤ

Eurovision 2010: Ο Γ. Αλκαίος απαντάει στο... ΔΝΤ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Πολλές από τις φετινές συμμετοχές στο διαγωνισμό της Eurovision 2010 στέλνουν πολιτικά μηνύματα, σύμφωνα με δημοσίευμα της αυστραλιανής εφημερίδας Τhe Age «Κυρίως η συμμετοχή της Γερμανίας και η ελληνική», υπογραμμίζεται.

Στο άρθρο της εφημερίδας σημειώνεται πως «για να παρακολουθήσεις αυτό τον θεσμό θα πρέπει να έχεις πιει κιόλας αλλά με το κόστος της μπύρας στη Νορβηγία αυτό δεν είναι και τόσο …οικονομικό».

Κατά την εφημερίδα η Ελλάδα, στο πλαίσιο των τελευταίων εξελίξεων και την προσφυγή της στο ΔΝΤ για την οικονομική εξυγίανση, στέλνει ένα μήνυμα με το τραγούδι της το οποίο, «έπειτα από πολλά χρόνια, έχει ελληνικούς στίχους και ελληνική μουσική»

«Τους στίχους που ερμηνεύει ο Αλκαίος δεν μπορούν να τους αγνοήσουν οι Ευρωπαίοι, αφού λέει: Πλήρωσα όσα χρωστούσα και τα δανεικά", αναφέρεται στο δημοσίευμα και συμπληρώνει:

«Βάζω μια φωτιά, σ' όλα τα παλιά
όλα θα τ' αλλάξω και θα το φωνάξω

περασμένα ξεχασμένα
κι όλα απ' την αρχή ξανά»








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
3.50
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr