Αρχική | ShowBiz | Eurovision | Eurovision 2010: Οι Financial Times υποστηρίζουν τον Γ. Αλακίο!

Eurovision 2010: Οι Financial Times υποστηρίζουν τον Γ. Αλακίο!

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Τέταρτο θέμα στους "Financial Times" βρέθηκε σήμερα η Ελληνική συμμετοχή της Eurovision. “Μια πιθανή νίκη της Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision, θα ήταν τρομερή ανύψωση για το ηθικό της Ελλάδας και των Ελλήνων» έγραφε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της εφημερίδας, η οποία φαίνεται ότι στηρίζει πολύ τον Γιώργο Αλκαίο.

Σήμερα, στις 10.00 το βράδυ, θα παρακολουθήσουμε από τη ΝΕΤ τον 55ο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον στον οποίο παίρνουν μέρος 25 χώρες. Ο Γιώργος Αλκαίος εμφανίζεται εντέκατος και εκτός από τις είκοσι χώρες που επελέγησαν στους δύο ημιτελικούς, θα έχει να αντιμετωπίσει και τις τέσσερις ιδρυτικές χώρες του διαγωνισμού (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία), αλλά και τη Νορβηγία που είναι η περσινή νικήτρια και φιλοξενεί τον διαγωνισμό.

Ανάμεσα στις χώρες που θεωρούνται φαβορί και μπορεί να δυσκολέψουν τον Γιώργο για μία από τις πρώτες θέσεις είναι το Αζερμπαϊτζάν (με την περιβόητη Σαφούρα που κάνει... περίπατο στη σκηνή φορώντας χίλια λαμπάκια πάνω στο σέξι φόρεμά της), το Ισραήλ (ο νεαρός που το εκπροσωπεί είναι φωνάρα), το Βέλγιο (ένας ακόμη νεαρός που εμφανίζεται μόνο με μια κιθάρα και ξεσηκώνει το «Τelenor Arena»), η Αρμενία (πάνω σε 25 πόντων (!) τακούνια και με μαλλιά μέχρι τους γοφούς η τραγουδίστρια αισθάνεται Μις Υφήλιος τουλάχιστον και... Μαρία Κάλλας επίσης), η Ισλανδία (με μια τραγουδίστρια που η φωνή της έχει πολλές οκτάβες), η Γεωργία (που ήταν αουτσάιντερ και στο β’ ημιτελικό απέδειξε ότι έχει φωνή μαύρης τραγουδίστριας), αλλά και η Γαλλία (εκπροσωπείται από έναν έγχρωμο τραγουδιστή του οποίου το τραγούδι έχει ήδη γίνει χιτ στα ραδιόφωνα της Ευρώπης).

Η Κύπρος συμμετέχει επίσης στον τελικό -μετά από τέσσερις συνεχείς αποκλεισμούς- με έναν πολύ καλό νεαρό τραγουδιστή από την Ουαλία, τον Jon Lillygreen. Θα πρέπει να πούμε ότι στον τελικό ψηφίζουν όλες οι χώρες που πήραν μέρος και στους δύο ημιτελικούς, μέσω sms και τηλεφωνημάτων, από την αρχή του διαγωνισμού μέχρι και σε συγκεκριμένο χρόνο μετά το τέλος του, που θα τον αναγγείλουν οι παρουσιαστές. Η γνώμη του κοινού μετράει κατά 50%, ενώ το υπόλοιπο 50% θα προκύψει από τα αποτελέσματα που θα δώσουν οι κριτικές επιτροπές της κάθε χώρας.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr