Αρχική | Περί Τέχνης | Πρεμιέρα απόψε για το Sex and the City

Πρεμιέρα απόψε για το Sex and the City

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Πρεμιέρα στους κινηματογράφους και της Ελλάδας κάνει απόψε, Πέμπτη 27 Μαΐου, το σίκουελ της ταινίας Sex and the City. Έξι χρόνια μετά το τέλος της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς και δυο χρόνια μετά την πρώτη ταινία, οι τέσσερις φίλες είναι και πάλι μαζί. Μόνο που αυτή τη φορά η φήμη τους ξεπέρασε το Μανχάταν, αφού η Κάρι, η Σαμάνθα, η Σάρλοτ και η Μιράντα αφήνουν το Μεγάλο Μήλο και ταξιδεύουν μέχρι το Αμπού Ντάμπι για νέες (και άκρως πικάντικες) περιπέτειες.

Οι τέσσερις φίλες έχουν πετύχει αυτά που η καθεμιά ήθελε από τη ζωή της. Ωστόσο δεν λείπουν μερικές εκπλήξεις. Ετσι, τη νέα τους περιπέτεια θα την ζήσουν μακριά από τη Νέα Υόρκη, σε μια από τις πιο πολυτελείς, εξωτικές και γεμάτες ζωή και χρώμα γωνιές του πλανήτη. Μια απόδραση που έρχεται τη στιγμή που η τετράδα προσπαθεί να διαχειριστεί τους παραδοσιακούς ρόλους του γάμου, της μητρότητας και όχι μόνο.

Το φιλμ φέρει την υπογραφή του Μάικλ Πάτρικ Κινγκ, ήδη έχει κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη και πέρα από τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και την παρέα της, επιφυλάσσει και δύο γκεστ εμφανίσεις σε ειδικούς ξεχωριστούς ρόλους: τη συμμετοχή της Πενέλοπε Κρουζ αλλά και της Λάιζα Μινέλι!








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr