Αρχική | Αθλητικά | Μουντιάλ 2010 | Φιλική ισοπαλία για την Εθνική μας

Φιλική ισοπαλία για την Εθνική μας

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ισόπαλη με 2 - 2 ήρθε η Εθνική μας με την Βόρεια Κορέα στο Άλταχ της Αυστρίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Μουντιάλ.
Η εθνική Ελλάδας με γκολ στην αρχή κάθε ημιχρόνου (Κατσουράνης, Χαριστέας), προηγήθηκε δύο φορές στην φιλική αναμέτρηση με την Βόρεια Κορέα, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει, αφού ισοφαρίστηκε ισάριθμες φορές (2-2). Ενθαρρυντικό το πρώτο τεστ, έλειψε η διάρκεια.

Ο Οτο Ρεχάγκελ στο φιλικό απέναντι στη Βόρεια Κορέα προτίμησε να χρησιμοποιήσει κατά βάσει, παίκτες που προορίζονται για την αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει στα τελικά του Μουντιάλ και στην πρεμιέρα με την Νότια Κορέα. Ο Γερμανός θέλησε να δει, πώς το σύνολό του αντιδρά στην ταχύτητα των Κορεατών, και πώς μπορεί να εκμεταλλευτεί τις σαφείς αδυναμίες που έχουν ελλείψει δύναμης και σωματικών προσόντων.

Στα θετικά της Εθνικής μας αποδίδεται η προσπάθεια να φτάσει με υπομονή στην αντίπαλη εστία. Ο Β. Κορέα κατέβηκε με ένα αμυντικογενές σχήμα και επιχειρούσε στις αντεπιθέσεις ή με το πρέσινγκ να ανακτά τις κατοχές για να κάνει φάσεις.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειχνε αρχικά να προσαρμόζεται στο παιχνίδι κυριαρχίας που φυσικά δεν συγκαταλέγεται μέσα στα όπλα της. Οσο περνούσε η ώρα όμως και μετά τις πολλές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός χάθηκε με αποτέλεσμα να μην δίνουμε την αίσθηση ότι είμαστε απειλητικοί. Στα κατά  ήταν επίσης και κάποιες κακές αμυντικές αντιδράσεις σε ορισμένες ατομικές προσπάθειες του δαιμόνιου Γιονγκ που απέφεραν δύο γκολ. Εκεί φάνηκε να λείπει η αυτοσυγκέντρωση.

 








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr