Αρχική | Κόσμος | Σκοτώθηκα 16 Ρώσοι και τραυματίστηκαν 25 σε τροχαίο στη Τουρκία

Σκοτώθηκα 16 Ρώσοι και τραυματίστηκαν 25 σε τροχαίο στη Τουρκία

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Σκοτώθηκα 16 Ρώσοι και τραυματίστηκαν 25 σε τροχαίο στη Τουρκία

Δεκαέξι Ρώσοι τουρίστες σκοτώθηκαν και άλλοι 25 τραυματίστηκαν σοβαρά νωρίς το πρωί της Τρίτης, μετά από τροχαίο που έγινε στην Αττάλεια της νότιας Τουρκίας, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής κυβερνήτης της επαρχίας Μεχμέτ Σεϊμάν, στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων «Ανατολή».

Το τροχαίο προκλήθηκε όταν το λεωφορείο που μετέφερε τους Ρώσους τουρίστες ανετράπη κοντά στην Αντάλια της νότιας Τουρκίας. «Ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε ποτάμι», μετέδιδε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων, ωστόσο τα αίτια του τροχαίου δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Ο Σεϊμάν υποστηρίζει ότι το περιστατικό οφείλεται στην απροσεξία του οδηγού, ενώ το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετέδιδε ότι «ο οδηγός είχε αποκοιμηθεί πάνω στο τιμόνι».

«Το λεωφορείο προσέκρουσε στο κιγκλίδωμα γέφυρας, το έσπασε και έπεσε στο ποτάμι», εξήγησε ο Σεϊμάν.

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι έρευνες των ομάδων διάσωσης, προκειμένου να απεγκλωβίσουν και τους υπόλοιπους νεκρούς και τραυματίες.

Οι τουρίστες ταξίδευαν από την πόλη Αλάνια της μεσογειακής Τουρκίας προς το Παμούκαλε, την πόλη της βορειοδυτικής επαρχίας Ντενιζλί. Η Αντάλια αποτελεί βασικό τουριστικό κέντρο της χώρας, το οποίο παραδοσιακά συγκεντρώνει πολλούς Ρώσους παραθεριστές.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr