Αρχική | Αθλητικά | Παναθηναϊκός: Μάχη για τη καρέκλα του προέδρου

Παναθηναϊκός: Μάχη για τη καρέκλα του προέδρου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Παναθηναϊκός: Μάχη για τη καρέκλα του προέδρου

Μεγάλη είναι για τον Παναθηναϊκό η ερχόμενη Παρασκευή. Η παραίτηση του Νικόλα Πατέρα από τη θέση του προέδρου μπορεί να αποδειχθεί μέχρι και καταστροφική για τους «πράσινους» αν δεν «τρέξουν» άμεσα οι εξελίξεις.

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει λοιπόν το διοικητικό συμβούλιο για να προχωρήσει στην εκλογή του νέου προέδρου, αλλά το πιθανότερο είναι να μην υπάρξει κοινή απόφαση από τους μετόχους. Και αυτό γιατί ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Βαρδινογιάννης προωθεί τη λύση του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο δε Ανδρέας Βγενόπουλος, που αναμένεται να τοποθετηθεί επίσημα εντός της εβδομάδας, υποστηρίζει την επανεκλογή του Νικόλα Πατέρα.

Ο τελευταίος έχει ωστόσο τη συμπαράσταση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, ακόμη και εκείνων του εξωτερικού. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο φιλικό με τη Μπενφίκα στον Καναδά υπήρξε πανό στην κερκίδα που έγραφε «Πατέρα μόνο εσύ» και είχε την υπογραφή PAO USA. Το θολό τοπίο στα διοικητικά περιέγραψε πάντως με χαρακτηριστικό τρόπο ο Θανάσης Γιαννακόπουλος που παρομοίωσε τον Παναθηναϊκό με τον «Τιτανικό».

Πάντως, εφόσον δεν βρεθεί λύση στο συμβούλιο της Παρασκευής, θα εκλεγεί αναπληρωτής πρόεδρος, με φαβορί τον Αντώνη Αντωνιάδη, για να μη χαθεί χρόνος στον οργανωτικό τομέα και στον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα περίοδο, μέχρι τη γενική συνέλευση των μετόχων που θα γίνει στις 18 Ιουνίου.

- Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Tuttosport», η Τζένοα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη, αλλά και του Σωτήρη Νίνη. Ο πρώτος, που έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2013, πρόσφατα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί πάλι στο εξωτερικό.

- Ο πρόεδρος της Αρλ-Αβινιόν, Κοντράντ, διέψευσε δημοσίευμα της ιστοσελίδας La Provence πως έκανε πρόταση στον Τζιμπρίλ Σισέ. «Δεν μπορούμε να αγοράσουμε τον Σισέ. Κοστίζει όσο το... μπάτζετ μας. Δεν είπα κάτι για τον Τζιμπρίλ. Είπα ότι μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο. Και ότι θα έρθει να με δει στην Αρλ μόλις το Παγκόσμιο Κύπελλο ολοκληρωθεί.

Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να έρθει να παίξει ο Τζιμπρίλ στην Αρλ-Αβινιόν» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε τα μέσα για να τον κάνουμε να έρθει. Η αξία του Σισέ αντιστοιχεί περίπου στο μπάτζετ μας, το οποίο θα είναι 18 εκατομμύρια ευρώ».

- Τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Φαμπιάνα Αλβάρεζ, που είναι μία από τις μεγαλύτερες σταρ της Βραζιλίας, ανέβηκε ο Γκάμπριελ. Ο γάμος έγινε στο Σάο Πάολο και το ευτυχισμένο ζευγάρι περνά ήδη το μήνα του μέλιτος στην Μπαΐα.

espresso








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr