Αρχική | Ελλάδα | Ο καιρός της Δευτέρας 24 Μαΐου

Ο καιρός της Δευτέρας 24 Μαΐου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ο καιρός της Δευτέρας 24 Μαΐου

Πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες, κυρίως στην κεντρική και βόρεια χώρα θα σημειωθούν τη Δευτέρα.

Πιο αναλυτικά, στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν, ενώ υπάρχει πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 3 με 5 μποφόρ και από το βράδυ βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά, ενώ αναμένεται βελτίωση του καιρού κατά τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η  θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και στα ορεινά των υπόλοιπων περιοχών. Αναμένεται σταδιακή βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία δε θα ξεπεράσει τους 21 βαθμούς Κέλσιου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο αρχικά θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν κατά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν, ενώ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην ήπειρο και τη δυτική στέρεα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, παρόμοιος θα είναι ο καιρός με λίγες νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν κατά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν, ενώ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά.  Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι στα νότια 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη  ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις οι οποίες θα είναι παροδικά αυξημένες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr