Αρχική | Πολιτική | Ελλάδα | Ο Αλ. Αλαβάνος ζητά αναστολή της κοινοβουλευτικής λειτουργίας του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλ. Αλαβάνος ζητά αναστολή της κοινοβουλευτικής λειτουργίας του ΣΥΡΙΖΑ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Υπέρ της αναστολής της κοινοβουλευτικής λειτουργίας του ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται ο πρώην πρόεδρός του Αλέκος Αλαβάνος και χαρακτηρίζει τη Βουλή ως «Βουλή της ντροπής», με συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News.

Τάσσεται υπέρ της επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους -«θα είναι ενθουσιασμένοι να πάρουν οι δανειστές πίσω τα μισά», υποστηρίζει- και υπέρ της εξόδου της χώρας από το ευρώ. Παίρνει σαφείς αποστάσεις από την ηγεσία του Συνασπισμού, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «υπάρχει αξιόλογος κόσμος ακόμη στον ΣΥΝ», ενώ αφήνει αιχμές κατά της ηγεσίας της Κουμουνδούρου, υπογραμμίζοντας ότι αισθάνεται ήσυχη τη συνείδηση του που δεν τον γοήτευσαν οι σειρήνες του συστήματος.

Επίσης, ο Αλέκος Αλαβάνος εκτιμά οτι “οι μήνες της κυβέρνησης είναι μετρημένοι” και θεωρεί πως “πρωθυπουργός της Ελλάδας ειναι η Μέρκελ”. Ερωτηθείς, μάλιστα, αν έχει μετανιώσει για την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, απαντά λέγοντας ότι “δε θέλει να γυρίσει πίσω…”








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr