Αρχική | ShowBiz | Eurovision | Eurovision: Δίνει τις συμβουλές της στον Γιώργο Αλκαίο

Eurovision: Δίνει τις συμβουλές της στον Γιώργο Αλκαίο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Λίγες ημέρες πριν από τον μεγάλο τελικό της Eurovision η Καλομοίρα δίνει τις συμβουλές της στον Γιώργο Αλκαίο για το τι πρέπει να κάνει για να τα πάει καλά στον φετινό διαγωνισμό. Επικοινωνήσαμε μαζί της και την πετύχαμε στη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον γάμο της, και μας μίλησε για την εμπειρία της στην Eurovision αλλά και για τις κλίκες.

- Τι συμβουλές δίνεις στον Γιώργο Αλκαίο για την Eurovision;
Να είναι ο εαυτός του, να κάνει πολλές πρόβες πριν και να μη σκέφτεται τίποτα εκείνη τη στιγμή. Λίγο πριν βγει στη σκηνή να μη ρωτάει πράγματα, απλώς να βγει και να τραγουδήσει, να αισθανθεί το κομμάτι και να τα δώσει όλα.

- Εσύ τι έκανες λίγο πριν βγεις στη σκηνή;
Ακουγα μουσική. Του προτείνω να ακούσει τραγούδια που τον κάνουν να έχει αυτοπεποίθηση και θα του δώσουν περισσότερο ρυθμό. Επίσης, είναι καλό να είναι μόνος του και να μη μιλάει πολύ πίσω από τη σκηνή. Θα του πρότεινα να είναι συγκεντρωμένος και μαζεμένος, γιατί έτσι θα κρατήσει την ενέργειά του και θα βγει ακόμα καλύτερος στη σκηνή.

- Κάποιο γούρι πιστεύεις ότι πρέπει να έχει μαζί του;
Οπωσδήποτε ένα φυλαχτό στα ρούχα και... το βρακί του ανάποδα!

- Το τραγούδι του πώς το βρίσκεις;
Πολύ ωραίο, με ρυθμό και πολύ απλό και διασκεδαστικό. Οταν λέω απλό εννοώ ότι ο κόσμος μπορεί να το μάθει εύκολα και να το τραγουδήσει.

- Πιστεύεις ότι θα πάει καλά;
Δεν έχω ακούσει και τα υπόλοιπα τραγούδια για να έχω μια καλή γνώμη. Αλλά πιστεύω ότι θα τα πάει καλά και αν ο ίδιος το πιστεύει, τότε δεν χρειάζεται τίποτε άλλο.

- Τι σου δίδαξε η συμμετοχή σου στην Eurovision;
Πρώτα από όλα είναι τιμή για έναν καλλιτέχνη να πάει στην Eurovision για να ε [Στιγμιότυπο από την πρόβα του Γιώργου Αλκαίου στο Οσλο.] εκπροσωπήσει τη χώρα του. Μόνο και μόνο αυτό σου δίνει μεγάλη δύναμη πάνω στη σκηνή και λες «θα πάω καλά», «θέλω να δουλέψω πιο πολύ». Είναι μια εμπειρία που μόνον αν την ζήσει κανείς καταλαβαίνει πόσο σημαντική είναι. Δεν περνάς καλά μόνον εσύ αλλά όλη η ομάδα που είναι μαζί σου.

- Πιστεύεις ότι υπάρχουν κλίκες στην Eurovision και ότι τα πράγματα είναι στημένα;
Οι κλίκες δεν είναι μόνο στην Eurovision αλλά γενικότερα στη ζωή. Και στον χώρο όπου δουλεύω υπάρχουν κλίκες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πέσεις μέσα σε αυτήν την παγίδα. Εγώ πιστεύω πάρα πολύ ότι, όταν δουλεύεις σκληρά και όταν τα δίνεις όλα και βάζεις την ψυχή σου και το μυαλό σου, ό,τι και να γίνει μπορείς να τα καταφέρεις.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr