Αρχική | Αθλητικά | Ελλάδα | Την άλλη Παρασκευή η εκλογή Προέδρου

Την άλλη Παρασκευή η εκλογή Προέδρου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ανακοίνωση για τα τεκταινόμενα στο διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Αναλυτικότερα:

Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. έγινε συζήτηση επί των πορισμάτων της εκθέσεως της εταιρείας Delloite και του αγωνιστικού απολογισμού που παρουσίασε στο Δ.Σ. ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ, κ. Κ. Αντωνίου.
Αποφασίσθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσό των 15.000.000 Ευρώ με τιμή διάθεσης το ποσό των 5,4 Ευρώ ανά μετοχή και η σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων για το ίδιο θέμα για τις 18-6-2010.

Επιπλέον και εξ αιτίας της παραιτήσεως του Προέδρου του Δ.Σ. της ΠΑΕ κ. Ν. Πατέρα από το αξίωμά του, αποφασίσθηκε η σύγκληση έκτακτου Δ.Σ. για την Παρασκευή 28-5-2010 με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Προέδρου.

Σύσσωμο το Δ.Σ. αναγνώρισε τις προσπάθειές του κ. Ν. Πατέρα στην πραγμάτωση των στόχων της ομάδος και ευχαρίστησε αυτόν θερμά για την έως σήμερα προσφορά του και συμβολή του στην κατάκτηση του Double».








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr