Αρχική | Ελλάδα | Τρεις στρατιώτες στη Λέρο τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο

Τρεις στρατιώτες στη Λέρο τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Τρεις στρατιώτες στη Λέρο τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο

Χθες το βράδυ τρεις στρατιώτες του 588 Τάγματος Πεζικού τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο, κατά την επιστροφή τους στο στρατόπεδο, μετά από έξοδο.

Ο χειρουργός του νοσοκομείου της Λέρου, Αχιλλέας Αγαπόπουλος, προσέφερε τις πρώτες βοήθειες, και κάλεσε το ΕΚΑΒ για τη διακομιδή τους σε νοσοκομείο της Ρόδου, ή της Αθήνας, δεδομένου ότι η κατάσταση των νεαρών στρατιωτών κρίθηκε κρίσιμη και το Νοσοκομείο δεν διέθετε τα απαραίτητα ιατρικά μηχανήματα.

Το ελικόπτερο Super Puma της Ρόδου, σύμφωνα με τη μονάδα αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ της Ελευσίνας, επέστρεψε πίσω στο νησί, λίγα μόλις λεπτά μετά την απογείωσή του, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Τελικά το Super Puma προσγειώθηκε σήμερα στο νησί της Λέρου και παρέλαβε τους φαντάρους  προκειμένου να τους μεταφέρει σε νοσοκομείο της Ρόδου όπου υπάρχει μονάδα εντατικής θεραπείας.

Οι δύο φαντάροι είναι διασωληνωμένοι, φέρουν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ ο τρίτος έχει υποστεί ελαφρύτερα τραύματα.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr