Αρχική | Οικονομία | Μετά την απαξίωση των πολιτικών έρχεται η σειρά των καλλιτεχνών

Μετά την απαξίωση των πολιτικών έρχεται η σειρά των καλλιτεχνών

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Μετά την απαξίωση των πολιτικών έρχεται η σειρά των καλλιτεχνών

Η κοινωνική κατακραυγή εναντίον των πολιτικών με τη φράση «κλέφτες - κλέφτες» που κυριαρχεί στις απεργιακές διαδηλώσεις, και βάζει χωρίς εξαιρέσεις σε απαξίωση τους πολιτικούς, φαίνεται ότι είναι είρθε η σειρά των καλλιτεχνών να βρεθούν στο στόχο, πρώτα των φορολογικών αρχών, και μετά να γίνουν πρωτοσέλιδα, προς τέρψιν λαϊκών απαιτήσεων για αποκαλύψεις των ενόχων, που ευθύνονται για τα οικονομικά χάλια της χώρας.

Από το υπουργείο οικονομικών συνεχίζονται οι ανώνυμες διαρροές, που ξεκινάνε ένα σίριαλ αποκαλύψεων, το οποίο θα είναι το κενρικό θέμα ενδιαφέροντος τον επόμενο καιρό.

Πάντως, δεκάδες επώνυμοι φορολογούμενοι, σπεύδουν να εκμεταλλευτούν τη δυνατότητα του νόμου μέχρι 31 Μαΐου, ώστε να καταθέσουν ξανά τις φορολογικές τους δηλώσεις, και να εξαλείψουν τα «λάθη» του παρελθόντος.

Μεταδίδει σήμερα το star:

Πάνω – πάνω στην λίστα της φοροδιαφυγής βρίσκεται καλλιτέχνης μεγάλων επιτυχιών, ο οποίος απέκρυψε εισόδημα που αγγίζει τα 135 εκατ. δρχ!
Και μια πασίγνωστη τραγουδίστρια του λαϊκού πενταγράμμου πληρώθηκε για συναυλία της 2,5 εκατ. δρχ και έκοψε απόδειξη 500.000 δρχ., ενώ συνάδελφος της εισέπραξε 1,75 εκατ. δρχ χωρίς να κόψει καν απόδειξη!!!

 Ποπ τραγουδιστής νεαρής ηλικίας εισέπραξε αμοιβή 2,3 εκατ. δρχ και έκοψε απόδειξη για… 400.000 δρχ., ενώ δεν μένουν πίσω και καλλιτέχνες από πιο παραδοσιακά μονοπάτια. Τραγουδιστής νησιώτικων έλαβε από συναυλία 2,9 εκατ. δρχ και εξέδωσε απόδειξη για 200.000 δρχ.

Τραγουδίστρια, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία, εισέπραξε για συναυλία 2,3 εκατ. δρχ. και εξέδωσε απόδειξη 200.000 δρχ, ενώ συνάδελφος της, που έβγαζε 2 με 3,5 εκατ. δρχ, εξέδιδε πλαστές αποδείξεις και δεν δήλωνε τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα της.

Εκτός από τα αστέρια του πενταγράμμου, που όπως φάνηκε είχαν ταλέντο και στα οικονομικά, βρίσκονται και άλλες κατηγορίες επαγγελμάτων.

Πάρα, μα πάρα πολύ γνωστός πλαστικός χειρούργος που εισέπραττε 1.250.000 – 1.200.000 δήλωνε μόνο 100.000 και -στο τσακίρ κέφι- 200.000 δρχ., ενώ καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου απέκρυψε φορολογητέο εισόδημα 36 εκατ. δρχ.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (1 σχολιάστηκε):

makis rodos την 21.05.2010, 15:07
avatar
παλι αποπροσανατολιζετε την κοινη γνωμη..ειναι δυνατον να ασχολειστε με τετοια ποσα, την ιδια ωρα που χανονται δισεκατομυρια απο τους πολιτικους.??? ο κοσμος λεει για πολιτικους, βουλευτες, δημαρχουσ, παραδημαρχουσ, εμπλεκομενες επιχειρησεις για κλοπη τοσων πολλων και εμεις το ριξαμε στον τολη και στον παυλιδη...εαν ειναι αυτοι οι κλεφτες της ελλαδος εγω θα γινω πυραυλος..ειστε τρελλοι ολοι
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
1
συνολικά: 1 | προβολή: 1 - 1

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr