Αρχική | Επιχειρήσεις | Βγενόπουλος: Ομόφωνα η εκλογή του για τρία χρόνια

Βγενόπουλος: Ομόφωνα η εκλογή του για τρία χρόνια

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Βγενόπουλος: Ομόφωνα η εκλογή του για τρία χρόνια

Ομόφωνα ψηφίστηκαν όλα τα θέματα της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της MIG. Συγκεκριμένα, εκπροσωπήθηκε στη Γενική Συνέλευση το 56,35% των μετοχών, εκ των οποίων το 54,12% ανήκε ή εκπροσωπήθηκε διά πληρεξουσίου από τον Ανδρέα  Βγενόπουλο, ενώ το υπόλοιπο εκπροσωπήθηκε από πολλούς μικρομετόχους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όλα τα θέματα της Γ.Σ., συμπεριλαμβανομένης της εκλογής του υπό την ηγεσία του Ανδρέα Βγενόπουλου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας για 3 χρόνια, ενεκρίθησαν ομόφωνα μέσα σε κλίμα συσπείρωσης και σύμπνοιας.

«Η MIG διαθέτει πολύ ισχυρά κεφάλαια και ρευστότητα και με την στρατηγική που ακολουθούμε θα υλοποιήσουμε το όραμά μας και θα ικανοποιήσουμε τους μετόχους μας σε μεσομακροπρόθεσμο ορίζοντα» τόνισε ο πρόεδρος της MIG.

«Αυτήν την περίοδο προτεραιότητες μας είναι, στο μέτρο του δυνατού, να σταθούμε δίπλα στην δοκιμαζόμενη Κοινωνία και Οικονομία και στους εργαζομένους μας και να διατηρήσουμε τις θέσεις εργασίας» κατέληξε ο Ανδρέας Βγενόπουλος.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr