Αρχική | Αθλητικά | Ο Άρης νίκησε με 3-2 τον ΠΑΟΚ

Ο Άρης νίκησε με 3-2 τον ΠΑΟΚ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ο Άρης νίκησε με 3-2 τον ΠΑΟΚ

Σε ένα ματς με πολλά γκολ και περισσότερες εκατέρωθεν απουσίες, ο Άρης πήρε αυτό που ήθελε χθες στο «Κλ. Βικελίδης», στο τελευταίο ματς της σεζόν, καθώς νίκησε με 3-2 τον ΠΑΟΚ και απέφυγε την τελευταία θέση των πλέι οφ (αφού είχε το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό). Κάτι που σημαίνει πως θα δώσει το πρώτο του ματς για τα προκριματικά του Europa League στις 29 Ιουλίου.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι... γλίτωσαν και πολλά από τις διακοπές τους οι παίκτες του, καθώς ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ προσανατολίζεται στο να ξεκινήσει την προετοιμασία λίγο μετά τα μέσα Ιουνίου. Κι αυτό για να έχει τον απαραίτητο χρόνο να μοντάρει μία ουσιαστικά νέα ομάδα, εφόσον θα υπάρξουν πολλές και σημαντικές αποχωρήσεις και ανάλογες αφίξεις στο ρόστερ.

Επιστρέφοντας στα του ματς, το γεγονός πως ο Άρης παρουσιάστηκε αρκετά αγχωμένος και με τη γνωστή αστάθεια στην άμυνα και ο ΠΑΟΚ χωρίς συνοχή, αφού απουσίαζε όλος ο βασικός κορμός του στον άξονα, συνετέλεσε στα τέσσερα γκολ του α’ μέρους και σε ένα αρκετά θεαματικό παιχνίδι.

Ο Άρης απέκτησε εξαρχής τα ηνία του παιχνιδιού και άνοιξε το σκορ στην πρώτη καλή φάση που δημιούργησε, όταν ο πολύ καλός Χαβίτο έκανε το γύρισμα από δεξιά στο 11’ και ο Μαλεζάς, προσπαθώντας να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Με σαφώς πιο επιθετικογενές σχήμα και στυλ από το συνηθισμένο του, ο ΠΑΟΚ δεν είχε πρόβλημα να δημιουργήσει φάσεις και στο 22’ έφτασε στην ισοφάριση, με ωραία κεφαλιά του Παπάζογλου (ήταν οφσάιντ) από σέντρα του Κουτσιανικούλη. Μετά από μια χαμένη ευκαιρία του Κάμπορα, ο Χαβίτο έκανε τελικά το 2-1 στο 27’, εκμεταλλευόμενος σπουδαία κάθετη μπαλιά του Μεριέμ.

Ο τελευταίος, όμως, έκανε χέρι μετά από λανθασμένη εκτίμηση του Πέσκοβιτς και ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τσιρίλο για το 2-2. Το β’ μέρος δεν ξεκίνησε εξίσου καλά, ωστόσο το παιχνίδι άναψε εκ νέου, όταν στο 62’ ήταν η σειρά του Εντίνιο να κάνει χέρι (σε γύρισμα του Αντού) και πέναλτι, με τον Κάμπορά να κάνει το 3-2. Στο 72’ ο Παπάζογλου και στο 84’ ο Βιεϊρίνια έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν για τον Δικέφαλο.

Τέλος, στο ημίχρονο ξεκίνησαν επεισόδια εκτός γηπέδου μεταξύ οπαδών του Άρη και ΜΑΤ και συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων, η οποία για λίγο έκανε αποπνικτική την ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

ΑΡΗΣ: Πέσκοβιτς, Αράνο, Νέτο, Κουλουχέρης, Ρονάλντο, Νάτσο, Φερνάντες, Μεριέμ (90’ Ντέιλι), Χαβίτο, Αντού (82’ Κάλβο), Κάμπορα (80’ Αραβίδης).

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Αραμπατζής, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σορλέν, Βιεϊρίνια, Κουτσιανικούλης, Εντίνιο (86’ Ευθυμιάδης), Φιλομένο, Παπάζογλου (81’ Σαχπεκίδης).








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr