Αρχική | Αθλητικά | Η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού

Η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού και κέρδισε τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ, ενώ άφησε τους «ερυθρόλευκους» στην τέταρτη θέση.

Πλέον, ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο από τα μέσα Ιουλίου.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 6’, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 10’ με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ενώ τη νίκη στην Ένωση χάρισε στο 54’ ο Ίσμαελ Μπλάνκο.

Με το… καλημέρα στο παιχνίδι η ΑΕΚ κατάφερε να αιφνιδιάσει τον αποδεκατισμένο από απουσίες Ολυμπιακό και να προηγηθεί με 1-0. Μόλις στο 6’ ο Κώστας Μανωλάς στόπαρε τη μπάλα στην περιοχή και με σουτ δε δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Ο Ολυμπιακός με τη σειρά του αντέδρασε άμεσα και τέσσερα λεπτά μετά έφτασε στην ισοφάριση. Στο 10' ο Όσκαρ έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Γιάννη Παπαδόπουλο και αυτός βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Σάχα, τον οποίο πλάσαρε άψογα και ισοφάρισε σε 1-1.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε άλλες τρεις καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί εκ νέου, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 20’ ο Λεονάρντο, στο 26’ ο Μπλάνκο και στο 31’ ο Νέμεθ δεν κατάφεραν να βάλουν την Ένωση μπροστά στο σκορ.

Τελικά το 2-1 διαμορφώθηκε στις αρχές του δευτέρου μέρους. Στο 54’ ο Μπλάνκο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, την ομάδα του στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα των πλέι οφ και τον Ολυμπιακό στην… ουρά και στο 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης στο τέλος αλλά τόσο ο Όσκαρ στο 90' όσο και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μπροστά σε κενή εστία στο 91' απέτυχαν να ισοφαρίσουν.
Πλέον, ο Ολυμπιακός θα δώσει τα πρώτα του επίσημα παιχνίδια της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στις 15 και τις 22 Ιουλίου!








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr