Αρχική | Πολιτική | Ελλάδα | Επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση για την «Ασπίσ Πρόνοια»

Επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση για την «Ασπίσ Πρόνοια»

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Τη συμπαράστασή του προς τους εκπροσώπους των ασφαλισμένων και των εργαζομένων της «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ» εξέφρασε σήμερα ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνάντηση που είχε μαζί τους.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι «η υπόθεση της “ΑΣΠΙΣ” είναι μια φούσκα σαν αυτή του χρηματιστηρίου και των τραπεζών, γιατί πρόκειται για μια υπόθεση που φωτογραφίζει έναν μαφιόζικο καπιταλισμό και τις βαθιές ευθύνες της ελληνικής πολιτείας και των κυβερνήσεων που για χρόνια έδιναν πιστοποιητικά σε μια εταιρεία ελλειμματική, η οποία, όμως, έπαιρνε τα χρήματα των πολιτών, τους πουλούσε υποσχέσεις ασφαλιστικής προοπτικής, ενώ την ίδια στιγμή δεν είχε τη δυνατότητα να μπορεί να επιβιώσει».

Παράλληλα, επιτέθηκε εναντίον της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι εφαρμόζει μονομερώς τον νόμο, αφήνοντας, όπως είπε, στο απυρόβλητο τους υπαίτιους για την κατάσταση, στην οποία οδηγήθηκε η «ΑΣΠΙΣ».

«Οι νόμοι δεν εφαρμόζονται για τους ασφαλισμένους και για τους εργαζόμενους, διότι με βάση τον πρόσφατο νόμο που ψηφίστηκε το 2009 από τη Βουλή των Ελλήνων, η κυβέρνηση, η Πολιτεία, είναι υποχρεωμένη να δώσει προοπτική και εγγύηση σε όλους τους ασφαλισμένους της "ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ", αλλά δεν εφαρμόζει το νόμο».








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr