Αρχική | Αθλητικά | Άρση της απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων

Άρση της απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Άρση της απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων

Σε συνάντηση όλων των φορέων, που έγινε με θέμα τη βία και την καταστολή της από τον αθλητισμό, αποφασίστηκε η άρση της απαγόρευσης των οργανωμένων μετακινήσεων σε εκτός έδρας παιχνίδια.

Επίσης, αποφασίστηκε η αναδιάρθρωση του αθλητικού νόμου, αυξάνοντας στο μέγιστο την ευθύνη των ομάδων για την περιφρούρηση της τάξης στα γήπεδα, καθώς και την πρόνοια για σκληρά μέτρα και βαριές ποινές, σε περίπτωση επεισοδίων.

Η συνάντηση έγινε ανάμεσα στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή, τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Σπύρο Βούγια, τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο και τον νομικό της σύμβουλο, Θόδωρο Κουρίδη και στους εκπρόσωπους της Σούπερ Λιγκ, Νικόλα Πατέρα, Πατρίκ Κομνηνό και Γιώργο Μποροβήλο.

Το «παρών» έδωσαν οι Γιώργος Λούβαρης και Κώστας Πηλαδάκης. Ο νέος πειθαρχικός κώδικας θα ψηφιστεί στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 5 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει ακόμα και ποινή μηδενισμού για τις ομάδες σε περίπτωση εκτεταμένων επεισοδίων.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr