Αρχική | Αθλητικά | Οι ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης Άρη - ΠΑΟΚ

Οι ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης Άρη - ΠΑΟΚ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Οι ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης Άρη - ΠΑΟΚ

Για τον μεν Άρη η νίκη στο αποψινό (9.15 μ.μ., ΣΚΑΪ) ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα σημάνει τη διαφορά ανάμεσα σε έναν προκριματικό γύρο στο Europa League (15 Ιουλίου και 29 Ιουλίου τα πρώτα παιχνίδια στον τρίτο και στο δεύτερο προκριματικό αντίστοιχα), ήτοι την 3η και την 4η θέση στα πλέι οφ. Για τον δε ΠΑΟΚ η νίκη είναι απλώς θέμα γοήτρου, αφού ο στόχος -έξοδος στα προκριματικά του Champions League- έχει επιτευχθεί πανηγυρικά.

Οι ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης έγκεινται, από την πλευρά των γηπεδούχων, στο ότι θέλουν να αποδείξουν στον εαυτό τους και στους δυσαρεστημένους οπαδούς τους πως έχουν τα εχέγγυα να κοιτάξουν στα μάτια κάθε ομάδα στη χώρα. Στην αντίπερα όχθη σαφώς δεσπόζει το γεγονός πως αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του Δικέφαλου του Βορρά. «Eίναι μια προσωπική απόφαση, που έχω πάρει εδώ και δύο μήνες. Αυτά τα τρία χρόνια ήταν πολύ εξαντλητικά.

Θεωρούσα ότι δεν πληρούσα τις συνθήκες να αφοσιωθώ σε αυτό που κάνω ώστε να αναλάβω νέο πλάνο, που θα απαιτούσε από μένα και τον καθένα που θα με ακολουθούσε 100% αφοσίωση. Δεν μπορούσα άλλο 24 ώρες να ασχολούμαι με την ομάδα και να έχω αυτή την πίεση. Ακόμα και να πηγαίναμε απευθείας στους ομίλους του Champions League, δεν θα έμενα.

Θα έβαζα τίτλο στην πορεία μου στον ΠΑΟΚ “Περηφάνια, επιτυχία και φιλία”» τόνισε σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός, που απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναλάβει τον Ολυμπιακό, άφησε ανοιχτό το να προπονήσει άλλη ομάδα σε 3-4 μήνες, ενώ επίσης τόνισε πως δεν έχει καμία επαφή με τους ανθρώπους της ελληνικής ομοσπονδίας για τον πάγκο της εθνικής ομάδας. Πολλές οι απουσίες στις δύο ομάδες, Πρίττας, Κόκε, Ναφτί, Λαμπριάκος, Τζόνσον, Νασούτι στον Άρη (αμφίβολος ο Σηφάκης), Λίνο, Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς, Φωτάκης, Χαλκιάς, Μουν, Ίβιτς, Σαβίνι στον ΠΑΟΚ.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr