Αρχική | Ελλάδα | Πανελλαδικές 2010: Εξετάσεις σε Λογοτεχνία και Μαθηματικά Κατεύθυνσης

Πανελλαδικές 2010: Εξετάσεις σε Λογοτεχνία και Μαθηματικά Κατεύθυνσης

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Πανελλαδικές 2010: Εξετάσεις σε Λογοτεχνία και Μαθηματικά Κατεύθυνσης

Συνεχίζονται σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων και των Ημερησίων ΕΠΑΛ με τα μαθήματα της Λογοτεχνίας Κατεύθυνσης και των Μαθηματικών Κατεύθυνσης.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν προσέλθει στις αίθουσες εξέτασης έως τις 7:30, ενώ οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 8:00. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Το πρόγραμμα
ΓΕΝΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑΣ Β΄)

Παρασκευή 21-5-2010 Ιστορία, Βιολογία, Χημεία-Βιοχημεία, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων θετικής, θεωρητικής, τεχνολογικής (κύκλος τεχνολογίας και παραγωγής) και τεχνολογικής κατεύθυνσης (κύκλος πληροφορικής και υπηρεσιών)

Τετάρτη 26-5-2010 Αρχαία Ελληνικά, Φυσική θεωρητικής, θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης (και των δύο κύκλων).
Παρασκευή 28-5-2010 Λατινικά, Χημεία, Ηλεκτρολογία, Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον θεωρητικής, θετικής, τεχνολογικής (κύκλος τεχνολογίας και παραγωγής) και τεχνολογικής κατεύθυνσης (κύκλος πληροφορικής και υπηρεσιών).
Δευτέρα 31-5-2010 Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
Πέμπτη 24-6-2010 Αγγλικά (16:00)
Παρασκευή 25-6-2010 Ελεύθερο Σχέδιο (11:00)
Σάββατο 26-6-2010 Γραμμικό Σχέδιο (11:00)

Δευτέρα 28-6-2010 Γερμανικά (16:00)
Τρίτη 29-6-2010 Γαλλικά (16:00)
Τετάρτη 30-6-2010 Αρμονία (16:00)
Πέμπτη 01-7-2010 Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων (11:00), Ιταλικά (16:00)
Παρασκευή 02-7-2010 Ισπανικά (16:00)








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (1 σχολιάστηκε):

7n7 την 19.05.2010, 14:31
avatar
Η Διαμαντοπούλου τιμά την γενοκτονία επιλέγοντας Κεμάλ
Το αστείρευτο συμπλεγματισμό όσων το λυμαίνονται βγάζει στις Πανελλαδικές Εξετάσεις το Υπουργείο (μη εθνικής) Παιδείας. Οι εξεταζόμενοι στο μάθημα της Λογοτεχνίας για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, είδαν σήμερα, 19 Μαΐου, ημέρα μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας όπυ χιλιάδες Πόντιοι σφαγιάστηκαν μετά από διαταγή του ίδιου του Κεμάλ, ένα θέμα που μύριζε Διαμαντοπούλου, Δραγώνα και Ρεπούση από χιλιόμετρο.
Σύμφωνα με μαρτυρίες εξεταζομένων, το κείμενο, στο οποίο εκλήθησαν να εξετασθούν, λέγεται «Στου Κεμάλ το σπίτι», ανήκει στην συλλογή «Η μόνη κληρονομιά» και γράφτηκε το 1974 από τον Γιώργο Ιωάννου (1927-1985), πρόσφυγα από την Ανατολική Θράκη! Πραγματεύεται τις διαδοχικές επισκέψεις μίας τουρκάλας που είχε εγκαταλείψει την Θεσσαλονίκη με την ανταλλαγή των πληθυσμών, στο σπίτι που κατοικούσε, δίπλα ακριβώς σε αυτό που γεννήθηκε Κεμάλ, που σήμερα φιλοξενεί το τουρκικό προξενείο.
Είναι το ίδιο σπίτι που το 1955 οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες τοποθέτησαν μιας μικρής ισχύος βόμβα και στην συνέχεια διέδωσαν πως ανατινάχθηκε από τους Έλληνες, με αποτέλεσμα την καταστροφή του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης με τα γνωστά «Σεπτεμβριανά».
Η απόλυτη σύμπνοια της «Παιδείας» με την συμφωνία «εκλειάνσεως» των ιστορικών παθών της χώρας μας από τον Κεμάλ, τους προγόνους και τους απογόνους του δεν μας εκπλήσσει. Είναι γνωστό ποια «σχολή» κάνει κουμάντο μέσα στο υπουργείο και ποιοι επιλέγουν την διδακτική ύλη. Εκείνο που μας ενοχλεί και το φωνάζουμε είναι ότι επέλεξαν τη μέρα της εξόντωσης των συμπατριωτών μας από τον αρχισφαγέα Κεμάλ για να προπαγανδίσουν στην νεολαία και τους επίδοξους επιστήμονές της, ότι υπήρξαν και Τούρκοι πρόσφυγες που αναγκάστηκαν να «συνωστισθούν» και να εγκαταλείψουν τις εστίες τους. Πρόκειται για άνευ προηγουμένου έμφαση του ραγιαδισμού, της ηττοπάθειας και του αφελληνισμού που καλλιεργούν στην νεολαία τα πιόνια της Νέας Τάξεως.
Σύντομα βέβαια, οι απόγονοι της Τουρκάλας θα μπορούν να βλέπουν το σπίτι της γιαγιάς τους από ψηλά, αφού τα τουρκικά F-16 θα κάνουν σε λίγο παραβιάσεις στο σύνολο του ελληνικού εναερίου χώρου... Να δούμε τότε πώς θα «εκλειάνουμε» τα πάθη...
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
1
συνολικά: 1 | προβολή: 1 - 1

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr