Αρχική | Αθλητικά | Αύριο η 6η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ

Αύριο η 6η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Αύριο η 6η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ

Η αγωνιστική περίοδος της Super League ολοκληρώνεται αύριο με την 6η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Με τον ΠΑΟΚ να έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η πρώτη θέση έχει ξεκαθαρίσει.

Αντίθετα, οι υπόλοιπες τρεις είναι ακόμα ανοικτές, αφού ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο Άρης έχουν διαφορά τριών πόντων.

Έτσι, οι τρεις ομάδες θα προσπαθήσουν, στο… νήμα του τερματισμού, να πλασαριστούν όσο το δυνατόν ψηλότερα για να αγωνιστούν στη νέα περίοδο όσο το δυνατόν αργότερα. Να σημειώσουμε ότι ο τέταρτος θα δώσει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι στα μέσα Ιουλίου, γεγονός που τον υποχρεώνει να ξεκινήσει την προετοιμασία του στα μέσα Ιουνίου ή και νωρίτερα.

Στην τελευταία αγωνιστική ο Άρης υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον βαθμολογικά αδιάφορο ΠΑΟΚ και θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει πως θα αποφύγει την τελευταία θέση των πλέι οφ. Σε περίπτωση νίκης θα είναι σίγουρα τρίτος, αφού θα περάσει είτε την ΑΕΚ, είτε τον Ολυμπιακό, που κοντράρονται μεταξύ τους στο ΟΑΚΑ.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός, με ισοπαλία ή νίκη στο ΟΑΚΑ, θα μείνει σίγουρα δεύτερος, ενώ η ΑΕΚ, σε οποιαδήποτε περίπτωση, για να πάρει τη δεύτερη θέση ζητά μόνο νίκη.

Τέλος, να επισημάνουμε ότι, λόγω των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων, ο Μπόζιντας Μπάντοβιτς έχει στη διάθεσή του μόνο 11… πρωτοκλασάτους παίκτες.

Το πρόγραμμα:

Τετάρτη 19 Μαΐου (21:15)
Άρης-ΠΑΟΚ ΣΚΑΪ
ΑΕΚ-Ολυμπιακός NOVA

Βαθμολογία
ΠΑΟΚ 16
Ολυμπιακός 8
ΑΕΚ 6
Άρης 5








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr