Αρχική | Ελλάδα | Πανελλαδικές 2010: Δυσκολότερα από πέρυσι ήταν τα φετινά θέματα

Πανελλαδικές 2010: Δυσκολότερα από πέρυσι ήταν τα φετινά θέματα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Πανελλαδικές 2010: Δυσκολότερα από πέρυσι ήταν τα φετινά θέματα

Περισσότερο δύσκολα από πέρυσι ήταν τα φετινά θέματα των Μαθηματικών που επέλεξε η Εξεταστική Επιτροπή, για τους υποψήφιους της Γενικής Παιδείας που διαγωνίστηκαν σήμερα χωρίς προβλήματα.

Σήμερα όμως εξετάστηκαν οι υποψήφιοι και στην Βιολογία και τη Φυσική όπου τα θέματα όπως είπαν οι υποψήφιοι ήταν μέσα στις δυνατότητές τους, αν και στη Βιολογία ζητήθηκαν διευκρινίσεις, χωρίς όμως να δοθούν από την Εξεταστική Επιτροπή.

Προσεγμένα και με κλιμακωτή δυσκολία ήταν τα θέματα στα Μαθηματικά για τους υποψήφιους της Γενικής Παιδείας, τα οποία χαρακτηρίστηκαν περισσότερο δύσκολα από πέρυσι.

Στη Βιολογία και τη Φυσική τα θέματα ήταν μέσα στις δυνατότητές των υποψηφίων. Στη Βιολογία ζητήθηκαν διευκρινίσεις, χωρίς όμως να δοθούν από την Εξεταστική Επιτροπή.

Τα θέματα στην Ιστορία που διαγωνίστηκαν επίσης οι υποψήφιοι Γενικής Παιδείας, ήταν προσιτά και είχαν μία δόση επικαιρότητας, όπως σχολίασαν ορισμένοι υποψήφιοι.

Συγκεκριμένα η Επιτροπή ζήτησε να δώσουν οι υποψήφιοι το περιεχόμενο της Ιεράς Συμμαχίας, της Συνθήκης της Λωζάνης, της Δίκης της Νυρεμβέργης, ενώ αναφέρθηκαν στην ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην Τουρκική εισβολή στην Κύπρο, στην οικονομική -εκπαιδευτική πολιτική του Χ. Τρικούπη και γενικότερα στην κοινωνική, εκπαιδευτική και οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, στα τέλη του 1920.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr