Αρχική | Πολιτική | Ελλάδα | Γκάλοπ: Εξεταστική για την οικονομία από το 1981

Γκάλοπ: Εξεταστική για την οικονομία από το 1981

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Υπέρ της συγκρότησης εξεταστικής επιτροπής για την Οικονομία που θα διερευνά όχι μόνο τα πέντε χρόνια διακυβέρνησης της Ν.Δ (2004-2009), αλλά τα πεπραγμένα όλων των κυβερνήσεων από την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Κοινόνητα (1981) μέχρι και σήμερα, τάσσεται σε δημοσκόπηση της RASS για το zoomnews.gr το 91, 2%, δηλαδή εννέα στους δέκα πολίτες!!!

Μόνο το 7,2% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η εξεταστική επιτροπή θα πρέπει να διερευνήσει μόνο την πενταετία (2004 – 2009), όπως προτείνει η κυβέρνηση. Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμη και ανάμεσα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ η άποψη αυτή εμφανίζεται μειοψηφούσα, με ποσοστό μόλις 15,3%.

Στο μεταξύ, οι πολίτες εκτιμούν επίσης σε ποσοστό 60,5% ότι η σοβαρότερη χρεωκοπία που απειλεί τη χώρα είναι η χρεωκοπία του πολιτικού συστήματος. Μόνο το 37,6% θεωρεί σοβαρότερη τη χρεωκοπία της Οικονομίας. Μάλιστα αυτή η εκτίμηση αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία των ερωτηθέντων ανεξάρτητα από κομματική προτίμηση ή ιδεολογική τοποθέτηση.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr