Αρχική | Πολιτική | Ελλάδα | Ο Γιώργος Πεταλωτής για την χθεσινή και σημερινή έκρηξη βόμβας

Ο Γιώργος Πεταλωτής για την χθεσινή και σημερινή έκρηξη βόμβας

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για την χθεσινή και σημερινή έκρηξη βόμβας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Οι εκρήξεις που γίνονται είναι στο πλαίσιο κάποιων εγκληματιών και αποδείχθηκε ότι είναι εγκληματίες, ότι είναι δολοφόνοι.
Ενέργειες όπως η χθεσινή και η σημερινή είναι εγκληματικές και δεν χωρούν στα πλαίσια του δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Οποιοδήποτε ψευδαίσθηση  ιδεολογικού μανδύα είχαν μέχρι τώρα, δεν υπάρχει πια. Η Ελληνική κοινωνία καταδικάζει, η Ελληνική Πολιτεία καταδικάζει. Η Ελληνική Πολιτεία δείχνει, ευτυχώς, ότι βρίσκει ξανά τον βηματισμό της.

Ας ξεχνάμε ότι πριν από λίγο χρονικό διάστημα συνελήφθησαν και τα μέλη μιας μεγάλης τρομοκρατικής οργάνωσης, μιας κεντρικής τρομοκρατικής οργάνωσης. Όλα αυτά που γίνονται είναι περιφερειακά. Η Ελληνική Αστυνομία δείχνει πλέον την επιχειρησιακή της ετοιμότητα με την καθοδήγηση της πολιτικής της ηγεσίας έτσι ώστε να μπορέσει να φέρει σε πέρας όλες αυτές τις εγκληματικές ενέργειες οι οποίες βάλλουν κατά της κοινωνικής ειρήνης και δυστυχώς πολλές φόρες κατά της ζωής των ίδιων των πολιτών.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr