Αρχική | Επιχειρήσεις | Μεταφορές | Πτήσεις προς Αυστραλία, Νότιο Αφρική από την Οlympic Αir

Πτήσεις προς Αυστραλία, Νότιο Αφρική από την Οlympic Αir

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Πτήσεις προς Αυστραλία, Νότιο Αφρική από την Οlympic Αir

Τη δυνατότητα να ταξιδεύουν στην Αυστραλία και τη Νότιο Αφρική δίνει στους επιβάτες της η Οlympic Αir από τις 18 Μαΐου, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε την εκτέλεση πτήσεων κοινού κωδικού με την Εtihad Αirways.

Βάσει της εμπορικής συμφωνίας μεταξύ των δύο εταιρειών, η Οlympic Αir θα διαθέτει εισιτήρια για της πτήσεις της Εtihad προς Αμπου Ντάμπι μετ΄ επιστροφής, καθώς και για τις πτήσεις από Αμπου Ντάμπι προς Γιοχάνεσμπουργκ, Κέιπ Τάουν, Σίδνεϊ και Μελβούρνη. Οι πτήσεις αυτές θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη και πληρώματα της Εtihad.

Αντίστοιχα, η Εtihad Αirways θα διαθέτει εισιτήρια για πτήσεις της Οlympic Αir από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Σόφια και Βουκουρέστι μετ΄ επιστροφής για τους επιβάτες που ταξιδεύουν από ή προς το Αμπου Ντάμπι. Οι παραπάνω πτήσεις θα εκτελούνται με αεροσκάφη και πληρώματα της Οlympic Αir.
Οι πωλήσεις εισιτηρίων αρχίζουν στις 15 Μαΐου για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν μετά τις 18 Μαΐου.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr