Αρχική | Ελλάδα | Ο καιρός της Παρασκευής 14 Μαΐου

Ο καιρός της Παρασκευής 14 Μαΐου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ο καιρός της Παρασκευής 14 Μαΐου

Ο καιρός της Παρασκευής 14 Μαΐου θα είναι καλοκαιρινός,με υψηλές θερμοκρασίες, αλλά από το βράδυ αναμένονται στα δυτικά τοπικές βροχές και ενισχυμένοι νότιοι άνεμοι. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Στη Μακεδονία και Θράκη προβλέπεται αρχικά αίθριος, ενώ από το απόγευμα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί τοπικά έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 10 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την 'Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός αρχικά θα είναι αίθριος. Γρήγορα όμως από τα νότια θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, αλλά από το μεσημέρι θα ενισχυθούν νοτιοανατολικοί 4 με 6 και το βράδυ στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Ίδιο το σκηνικό του καιρού σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο, όπου ο υδράργυρος αναμένεται να σκαρφαλώσει τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου, αλλά στη βόρεια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς υψηλότερη.

Καλοκαιρία και στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αλλά από το απόγευμα αραιές νεφώσεις.

Στους 31 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στην Αττική ο καιρός αρχικά θα είναι αίθριος, αλλά από το απόγευμα αναμένονται αραιές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, αλλά από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Το θερμόμετρο από 14 έως 32 βαθμούς κελσιου.

Ίδιο σκηνικό του καιρού στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία από 14 έως 28 βαθμούς κελσιου.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr