Αρχική | Οικονομία | Ομάδα άμεσης δράσης κατά των φοροφυγάδων

Ομάδα άμεσης δράσης κατά των φοροφυγάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ομάδα άμεσης δράσης κατά των φοροφυγάδων

 

Στα πρότυπα της αντιτρομοκρατικής, ιδρύεται νέα υπηρεσία άμεσης δράσης κατά των φοροφυγάδων υπό την εποπτεία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η οποία  θα συνεργάζεται με τις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών σε τομείς όπου παρατηρείται μεγάλη φοροδιαφυγή αλλά και στο δύσκολο έργο του ελέγχου της διαφθοράς στα νοσοκομεία.

Συγκεκριμένα στην πρόσληψη 100 εξειδικευμένων ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων για τον περιορισμό του οικονομικού εγκλήματος, προχωρεί μετά από διαγωνισμό το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα με δημοσιεύματα αλλά και 100 επιπλέον υπαλλήλων, για να  στελεχώσουν διοικητικά τη νεοσύστατη υπηρεσία.

Την ευθύνη του προγράμματος θα έχει από νομικής πλευράς ο εισαγγελέας Β.Φλωρίδης.

Στον διαγωνισμό ανταποκρίθηκαν πολλοί ειδικοί στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στα λογιστικά, εμφανίστηκαν πολύ λίγοι  γνώστες του χώρου της Υγείας, είτε επειδή δεν υπάρχουν τόσοι ειδικοί στην Ελλάδα είτε διότι, ειδικά στον χώρο αυτό, ένα ολόκληρο σύστημα κινείται γύρω από τις φαρμακευτικές εταιρείες.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr