Αρχική | Πολιτική | Κόσμος | Την ηγεσία του ΔΝΤ θα επιδιώξει ο Γκόρντον Μπράουν

Την ηγεσία του ΔΝΤ θα επιδιώξει ο Γκόρντον Μπράουν

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Την ηγεσία του ΔΝΤ θα επιδιώξει ο Γκόρντον Μπράουν

Μετά από τρία ταραχώδη χρόνια στην πρωθυπουργία της Βρετανίας, η εκλογική ήττα αναγκάζει τον Gordon Brown να εξετάσει το μέλλον του και ήδη υπάρχει έντονη φιλολογία περί ανάληψης των ηνίων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισε εξαιτίας της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και τις εις βάρος του κινήσεις από στελέχη των Εργατικών είναι αμφίβολο εάν ο Brown θελήσει να αναλάβει σύντομα μια απαιτητική θέση, πολύ περισσότερο ένα πόστο από το οποίο θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη δημοσιονομική κρίση σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες.

Αλλά μόλις 24 ώρες μετά την αποχώρηση του Σκοτσέζου από την πρωθυπουργία και την ηγεσία των Εργατικών, ήδη οργιάζουν οι φήμες σε Λονδίνο και Ουάσινγκτον που τον θέλουν να διεκδικεί την ηγεσία του ΔΝΤ.

Εξάλλου, φήμες αναφέρουν ότι ο τωρινός επικεφαλής του ΔΝΤ, Dominique Strauss Kahn να διεκδικεί την προεδρία της Γαλλίας το 2012, αν και ο ίδιος κρατά κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά το μέλλον του.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr