Αρχική | Πολιτική | Ανοίγει μέτωπο των πολιτικών με τους επιχειρηματίες

Ανοίγει μέτωπο των πολιτικών με τους επιχειρηματίες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ανοίγει μέτωπο των πολιτικών με τους επιχειρηματίες

Τις έντονες αντιδράσεις των κομμάτων προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΒ, ο οποίος επέκρινε το πολιτικό σύστημα. Μομφή άφησε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο κατά της δήλωσης του κ. Δασκαλόπολου λέγοντας ότι πρέπει να προστατευτεί το πολιτικό σύστημα «από την ευκολία που υπάρχει κάποιοι να επιχειρούν να ισοπεδώσουν τα πάντα».

«Εκείνοι οι οποίοι καταλήστεψαν τα ασφαλιστικά ταμεία μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1980, αυτοί έρχονται σήμερα να είναι οι τιμωροί και οι εισαγγελείς», τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Σε δήλωσή της η γγ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό ρωτώντας αν επιχειρεί να ζητήσει τη στήριξη όσων επεμβαίνουν ξετσίπωτα στην πολιτική.

Νωρίτερα αιχμή άφησε και ο υπ. Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδης δηλώνοντας ότι «την πολιτική δεν μπορούν να την κρίνουν και να την αλλάξουν επιχειρηματίες βουτηγμένοι στη διαπλοκή, που αφού επί χρόνια κατασπατάλησαν κρατικούς πόρους».

Στη δική του παρέμβαση ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, με αφορμή περικοπές που εξήγγειλε στις αποδοχές των βουλευτών και των υπαλλήλων της Βουλής, αναφέρθηκε γενικότερα στο «εύφορο κλίμα» που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της κρίσης, «για όσους επιχειρούν να ασκήσουν μη τεκμηριωμένη κριτική», ή, ακόμα περισσότερο, «που επιδιώκουν συνολικά την απαξίωση, συλλήβδην την απαξίωση της πολιτικής και όλων των προσώπων».

«Πιο προκλητικούς παρά ποτέ άλλοτε» χαρακτήρισε ο ΣΥΡΙΖΑ τους εκπροσώπους του ΣΕΒ  κατά τη χθεσινή γενική συνελευση ., σημειώνοντας πως ενθαρρύνθηκαν προφανώς από τη συμφωνία κυβέρνησης – τρόικας.»








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr