Αρχική | Πολιτική | Γ. Παπανδρέου στο Υπουργικό: «Ζητούμενο η ανάπτυξη»

Γ. Παπανδρέου στο Υπουργικό: «Ζητούμενο η ανάπτυξη»

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Γ. Παπανδρέου στο Υπουργικό: «Ζητούμενο η ανάπτυξη»

Ως βασικό ζήτημα χαρακτήρισε την εφαρμογή του νόμου αλλά και την προσέλκυση επενδύσεων, ο πρωθυπουργός μετά το τέλος του άτυπου υπουργικού συμβουλίου.

«Πρέπει να διαμορφώσουμε ένα αναπτυξιακό περιβάλλον, ένα θετικό περιβάλλον για τις επενδύσεις, αλλά βεβαίως κι ένα περιβάλλον για επενδύσεις που θα αλλάξουν και το μοντέλο της ανάπτυξης που έχουμε», υπογράμμισε.

Ο κ. Παπανδρέου σημείωσε επίσης χαρακτηριστικά ότι «το πρόβλημα δεν είναι να χτίσουμε κι άλλα κτήρια, να φτιάξουμε και άλλους δρόμους, και να ρίξουμε κι άλλο τσιμέντο, αλλά να υπάρξει ένα μοντέλο βιώσιμο και ανταγωνιστικό.

Όπως τόνισε τέλος «η ένταξη της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης δίνει και το αίσθημα της σιγουριάς σε πάρα πολλούς επενδυτές, ότι η Ελλάδα είναι προστατευμένη μέσω της στήριξης του χρηματοπιστωτικού συστήματος της Ευρώπης, και αυτό είναι σημαντικό».








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr