Αρχική | Πολιτική | Ελλάδα | "Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω για οποιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο"

"Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω για οποιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο"

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
"Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω για οποιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο"

«Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω για οποιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο», ξεκαθάρισε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής αναφερόμενος στο ν/σ για την τροποποίηση των διατάξεων του «πόθεν έσχες».

Ο κ. Πεταλωτής επισήμανε ότι με τις τροποποιήσεις στο νέο ν/σ εισάγονται πλέον σκληρές διατάξεις που περιλαμβάνουν τη δήμευση περιουσιών πολιτικών προσώπων που υποβάλλουν ανακριβείς δηλώσεις «πόθεν έσχες», ενώ παράλληλα εκπίπτουν από το βουλευτικό τους αξίωμα, όσοι συμμετέχουν σε off shore εταιρείες.

«Έτσι και με μια σειρά άλλων πρωτοβουλιών αποκαθιστούμε την εμπιστοσύνη των πολιτών στο πολιτικό σύστημα της χώρας και καθιστούμε τον κάθε πολιτικό υπεύθυνο για τις πράξεις και τις παραλείψεις του, κατά τη διάρκεια του πολιτικού του βίου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το αν υπάρχει τρόπος αναδρομικότητας για αδικήματα που έχουν παραγραφεί, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι για αυτά τα αδικήματα θα εξαντληθεί κάθε δυνατότητα για να παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη προς διερεύνηση.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr