Αρχική | Πολιτική | Ελλάδα | Βαλυράκης: Υπήρχαν στοιχεία για υπουργούς στην υπόθεση Siemens

Βαλυράκης: Υπήρχαν στοιχεία για υπουργούς στην υπόθεση Siemens

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Βαλυράκης: Υπήρχαν στοιχεία για υπουργούς στην υπόθεση Siemens

Τον ισχυρισμό ότι υπήρχαν στοιχεία που οδηγούσαν σε εμπλοκή υπουργών και βουλευτών στην υπόθεση  Siemens και ότι οι φάκελοι θα έπρεπε να έχουν δοθεί στη Βουλή, αλλά σημειώθηκε ολιγωρία υποστήριξε ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, Σήφης Βαλυράκης, μιλώντας στον RealFm.

Ο κ. Βαλυράκης τόνισε επίσης ότι οι δυσκολίες της έρευνας εντοπίζονται και στο ότι για πάνω από πέντε χρόνια υπήρχε συγκάλυψη της υπόθεσης από κάθε θεσμό και εξουσία. Σημειώνει μάλιστα, ότι όπως προκύπτει από τη δικογραφία που είχε στα χέρια του ο κ. Ζαγοριανός, υπήρχαν στοιχεία.

Παράλληλα χαρακτηρίζει πολύ σημαντικό το γεγονός ότι δεν υπάρχει στα πρακτικά της επιτροπής απόφαση που να έχει ληφθεί κατά πλειοψηφία, επισημαίνοντας ότι «κάθε απόφαση, έχει ληφθεί ομοφώνως».

Τέλος υποστήριξε ότι οι έρευνες, θα φτάσουν τόσο ψηλά, όσο υπάρχουν ευθύνες, ενώ υποστήριξε ότι παρά τις δυσκολίες στο άνοιγμα λογαριασμών, αυτοί θα ανοίξουν μέσα στα χρονικά όρια που απαιτούνται, ώστε να μην υπάρξει παραγραφή.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr