Αρχική | Αθλητικά | Οι αγώνες της τέταρτης αγωνιστικής των πλέι οφ

Οι αγώνες της τέταρτης αγωνιστικής των πλέι οφ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Οι αγώνες της τέταρτης αγωνιστικής των πλέι οφ

Με τους αγώνες της τέταρτης αγωνιστικής συνεχίζεται το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ, που θα αναδείξει την ομάδα που θα καταλάβει την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και θα εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στις 4.45μμ τον ΠΑΟΚ στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Οι θεσσαλονικείς κατεβαίνουν στην Αθήνα διεκδικώντας ουσιαστικά δύο αποτελέσματα, αφού μετά τη νίκη τους την Κυριακή προηγούνται με 3 βαθμούς των ερυθρολεύκων (έχουν 10 έναντι 7).

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ακολουθεί η ΑΕΚ με 5 βαθμούς και στην τέταρτη ο Αρης με 3, δηλαδή οι δύο άλλες ομάδες που τίθενται αντιμέτωπες σήμερα, αυτή τη φορά στην Θεσσαλονίκη. Ο αγώνας Αρη – ΑΕΚ θα αρχίσει στις 7.00 το απόγευμα και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον Σκάι ενώ η αναμέτρηση Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ θα έχει απευθείας τηλεοπτική κάλυψη από τη ΝΕΤ.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr