Αρχική | Επιχειρήσεις | Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒ

«Χρεωκοπία του κράτους της Μεταπολίτευσης δεν αντιμετωπίζεται μόνο με αυτά τα μέτρα. Πρέπει να μεταγγίσουμε μία νέα ιδεολογική και θεσμική βάση στην κοινωνία και στο ίδιο το πολιτικό σύστημα. Αυτή θα είναι η πραγματική νέα Μεταπολίτευση και αυτή μπορεί να πυροδοτηθεί μόνο από την πραγματική οικονομία, από τις δυνάμεις της επιχειρηματικής γνώσης και τόλμης»

Τη δήλωση αυτή έκανε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, αμέσως μετά την επανεκλογή του στην προεδρία του Συνδέσμου για τρίτη συνεχόμενη διετία, σήμερα το πρωί στο πλαίσιο της πρωινής, κλειστής συνεδρίασης της γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου.

Σε ερώτηση για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, ο κ. Δασκαλόπουλος ανέφερε ότι σε γενικές γραμμές ανταποκρίνεται στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης και περιέχει τα ουσιώδη στοιχεία για τη διάσωσή του. «Το ασφαλιστικό σύστημα δεν μπορεί πια να είναι δημοσιονομικό πρόβλημα για τη χώρα, πρέπει να ξαναγίνει το σύστημα για την προστασία και την ασφάλεια του εργαζόμενου» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΒ.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒ

 -Αντιπρόεδροι του ΔΣ αναλαμβάνουν οι Ε. Βιδάλης, Α. Καλλιτσάντσης και Γ. Γιώτης.

 Παραμένουν οι άλλοι τρεις αντιπρόεδροι, Χ. Κυριαζής, Θ. Λαβίδας και Θ. Φέσσας.

 -Γεν. Γραμματέας του ΔΣ εξελέγη ο Χ. Κομνηνός και ταμίας η Σ. Κουνενάκη-Εφραίμογλου.

 -Νέα μέλη του ΔΣ εξελέγησαν οι Ε. Δοντάς (από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κ. Ελλάδος), Φ.Κουνινιώτης (Σύνδεσμος Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δ. Ελλάδος), Α.Μακρίδης (από την εταιρεία Χρυσαφίδης ΑΕ), Η. Πανιάρας (ΤΙΤΑΝ) και Ι. Στεφάνου (Ναυπηγεία Ελευσίνας, αντιπρόεδρος της ΟΚΕ).

Σημαντική ανανέωση επήλθε και στο Γενικό Συμβούλιο, στο οποίο εισέρχονται 20 νέες εταιρείες και 30 νέα πρόσωπα σε σύνολο 90.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr