Αρχική | ShowBiz | Ο μυστικός γάμος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Λας Βέγκας

Ο μυστικός γάμος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Λας Βέγκας

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Βέρα στο δεξί για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Φαίνεται πως το ταξίδι στην Αμερική για τις ανάγκες της επετειακής εκπομπής του επιφύλασσε εκπλήξεις. Σε καμία περίπτωση ο Γρηγόρης δεν φανταζόταν ότι σε ένα καθαρά επαγγελματικό ταξίδι θα ντυνόταν γαμπρός και μάλιστα όχι στο πλευρό της αγαπημένης του Νάντιας Μπουλέ.

Πρόκειται για απόφαση της στιγμής, που ο «Αρνι» την πραγματοποίησε με παπά και μάλιστα χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο παρουσιαστής παντρεύτηκε ένα από τα κορίτσια της παραγωγής, που βρίσκεται συνέχεια δίπλα του σε όλα τα γυρίσματα των τελευταίων μηνών. Αν και δεν είχε περάσει από το μυαλό τους κάτι τέτοιο, ούτε υπήρξε ερωτική διάθεση ανάμεσά τους, εν τούτοις «όσα φέρνει ή ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος»!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πρόσφατο ταξίδι του στο Λας Βέγκας πήρε από το χέρι μία από τις κοπέλες της παραγωγής, κατευθύνθηκε προς το Clark County Marriage Licence Bureau, όπου γίνονται οι γάμοι express και ανέβηκαν οι δυο τους τα σκαλιά της εκκλησίας. Αλλωστε εκεί, αν έχεις κλείσει τα δεκαοκτώ και διαθέτεις ταυτότητα ή διαβατήριο, σε λίγα λεπτά μπορείς επισήμως να ενωθείς με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώπιον Θεού και των υπευθύνων της βιομηχανίας γάμου του Λας Βέγκας.

Ο γάμος στο Las Vegas δεν χρειάζεται νυφικό ούτε κοστούμι. Ενας κληρικός και δύο βέρες ήταν αρκετά για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την «αγαπημένη» του και το τηλεοπτικό συνεργείο, ώστε το ζεύγος να δηλώνει... νιόπαντρο.

Η Νάντια Μπουλέ πληροφορήθηκε για το μυστήριο λίγη ώρα προτού ο Γρηγόρης και η μέλλουσα σύζυγός του περάσουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Αρχικά, όπως είναι φυσικό, έπαθε σοκ. Πριν του κλείσει όμως το τηλέφωνο, πρόλαβε και της εξήγησε ότι πρόκειται για γάμο express.

Ανάμεσα στις πολλές εμπειρίες που θέλησε να ζήσει ο παρουσιαστής στην Αμερική ήταν και να παντρευτεί σε μία από τις καθολικές εκκλησίες, στις οποίες συνηθίζουν να ενώνουν τους ερωτευμένους με τα ιερά δεσμά του γάμου μέσα σε πέντε μόλις λεπτά. Ο παρουσιαστής λοιπόν, με στόχο να μας παρουσιάσει την... ξέγνοιαστη ζωή στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα την ευκολία ενός ερωτευμένου ζευγαριού να παντρευτεί σε μία από τις εκκλησίες του Λας Βέγκας, σκέφτηκε να μας κάνει αναπαράσταση.

Ο έγγαμος βίος βέβαια ανάμεσα στον παρουσιαστή και την κοπέλα της παραγωγής διήρκεσε τόσο όσο χρειάστηκε για να δώσουν οι δυο τους όρκους αιώνιας πίστης, καθώς μετά το τέλος της τελετής έβαλαν αμέσως μπρος τη διαδικασία του διαζυγίου.

Στο Λας Βέγκας όσο εύκολο είναι να παντρευτείς άλλο τόσο εύκολο είναι να χωρίσεις. Ετσι λοιπόν ο Γρηγόρης, αφού παντρεύτηκε για καθαρά τηλεοπτικούς λόγους, αμέσως μετά (παρέα πάντα με τη... νύφη), ζήτησε να συνταχτεί το αντίστοιχο συμβόλαιο του χωρισμού τους, στο οποίο υπέγραψαν.

Ο παρουσιαστής ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στην Αμερική και επέστρεψε χθες το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όπου τον περίμενε η Νάντια Μπουλέ για να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

espresso








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr