Αρχική | ShowBiz | Οι σαραντάρες κυριαρχούν στο Τοπ-10 ομορφιάς

Οι σαραντάρες κυριαρχούν στο Τοπ-10 ομορφιάς

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Οι σαραντάρες κυριαρχούν στο Τοπ-10 ομορφιάς

Η ομορφιά δεν σημαίνει απαραίτητα και νιάτα. Φαίνεται πως τα pin-up girls δεν είναι πλέον της μόδας. Τη θέση τους πήραν οι πιο ώριμες γυναίκες, ενώ ακόμη και η τρίτη ηλικία μπορεί να έχει θέσει σε μια λίστα ομορφιάς. Η φετινή λίστα με τις πιο όμορφες γυναίκες περιλαμβάνει κούκλες «απροσδιορίστου αλλά και απεριορίστου» ηλικίας καθώς η πλειονότητά τους είναι άνω των 35 ετών, ενώ υπάρχουν και μεγάλες ντίβες της showbiz που έχουν εδώ και καιρό περάσει τα εξήντα.

Στον θρόνο του φετινού καταλόγου κάθεται η 36χρονη Πενέλοπε Κρουζ. Σύμφωνα με την ειδικό της μόδας που δημιούργησε το «Τοπ 10», ο τίτλος τής ανήκει δικαιωματικά.

Η Σάλι Αλεν που βρήκε τις δέκα ωραιότερες γυναίκες δήλωσε ότι είχε ως κριτήριό της τη φυσική ομορφιά. Ετσι, πέρασε πολλές ώρες μελετώντας φωτογραφικό υλικό για να αποφασίσει. Απαραίτητο δείγμα ήταν οι φωτογραφίες που είχαν τραβηχτεί σε ανυποψίαστες στιγμές, όπου οι περισσότερες ήταν ατημέλητες και ταυτόχρονα πολύ όμορφες.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η -πάντα υπέροχη- Κλόντια Σίφερ που φλερτάρει με τα σαράντα, είναι, δηλαδή, δέκα χρόνια μικρότερη από τη 49χρονη Κριστίν Σκοτ Τόμας που βρίσκεται στην τρίτη θέση. Μια θέση πιο πίσω βρίσκεται μια πραγματική βασίλισσα, η 39χρονη Ράνια της Ιορδανίας.

Κάπου εδώ ξεκινά η παρουσία των «βετεράνων, αλλά ωραίων». Την πεντάδα της κορυφής συμπληρώνει η Κατρίν Ντενέβ που στα 66 της χρόνια παραμένει εκθαμβωτική. Μια θέση πιο πίσω και δύο χρόνια μικρότερη είναι η Ελεν Μίρεν, την οποία ακολουθεί στην έβδομη θέση η νεότερη της δεκάδας, η Σαρλίζ Θέρον, που είναι μια ανάσα από τα 35α της γενέθλια.

Την όγδοη και την ένατη θέση κατέχουν αντίστοιχα η 36χρονη Κέιτ Μπέικενσεϊλ και η 40χρονη Νατάσα Μακ Ελχον. Αλλη μια μεγάλη ντίβα του σινεμά συμπληρώνει τη δεκάδα των ομορφότερων και ας είναι 75 χρόνων. Πρόκειται για τη Σοφία Λόρεν που δεν σταματά να αποδεικνύει ότι πάντα είναι σταρ. Οσο για τις στάρλετ των είκοσι και κάτι ετών, απλώς είναι σέξι, δεν είναι όμορφες, όπως καταλήγει η Αλεν.

Esspresso








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr