Αρχική | Αθλητικά | Η Μπαρτσελόνα νικητής. Επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με σκορ 86-68

Η Μπαρτσελόνα νικητής. Επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με σκορ 86-68

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Η Μπαρτσελόνα νικητής. Επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με σκορ 86-68

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε στο «Παλέ ντε Μπερσί», στον τελικό του Final-4 της Ευρωλίγκα, όμως δεν τα κατάφερε. Μια Μπαρτσελόνα ανώτερη από τους «ερυθρόλευκους», αγωνίστηκε καλύτερα σε άμυνα και επίθεση και κατάφερε να πάρει τη δεύτερη… κούπα της ιστορίας της, «πυροβολώντας» τους «ερυθρόλευκους» τόσο έξω από τα 6.25, όσο και μέσα στη ρακέτα. Το τελικό σκορ 86-68 έδωσε στους Καταλανούς το τρόπαιο και άφησε τον Ολυμπιακό… φιναλίστ.

Η Μπαρτσελόνα είναι ο μεγάλος νικητής του Final4 της Euroleague, καθώς επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με σκορ 86-68.

Καταλανοί και Πειραιώτες μπήκαν στο γήπεδο με τον ίδιο στόχο, να κατακτήσουν το τρόπαιο, που και οι δύο διεκδικούσαν για δεύτερη φορά στην ιστορία τους. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τρίποντο, ομως η κούραση των παικτών φάνηκε ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο, το οποίο ολοκληρώθηκε με σκορ 28 - 19. 

Οι "ερυθρόλευκοι" πίεσαν στο δεύτερο δεκάλεπτο, όμως οι Καταλανοί κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα των 7 πόντων και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 47-36.

Η Μπαρτσελόνα άνοιξε τη διαφορά στους 14 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο που έληξε με σκορ 64-50, ενώ το ξέσπασμα ήρθε στο τελευταίο δεκάλεπτο που έληξε 86-68.

 Οι ερυθρόλευκοι, παρά την ήττα στον τελικό, χειροκροτήθηκαν από τους περίπου 6000 οπαδούς τους, οι οποίοι βρίσκονταν στο γήπεδο για να ενθαρύνουν την ομάδα τους.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr