Αρχική | Αθλητικά | Έξι γκολ και τέσσερις κόκκινες: ΑΕΚ- Άρης 4-2

Έξι γκολ και τέσσερις κόκκινες: ΑΕΚ- Άρης 4-2

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Έξι γκολ και τέσσερις κόκκινες: ΑΕΚ- Άρης 4-2

Έξι γκολ και τέσσερις κόκκινες κάρτες χαρακτηρίζουν τον αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη για τα πλέι οφ, που έγινε μπροστά σε λίγους θεατές στο ΟΑΚΑ.
Η Ένωση επικράτησε τελικά με σκορ 4-2 και ανέβηκε στους 5 βαθμούς ενώ οι Θεσσαλονικείς έμειναν στους 3.

Όσο για τις αποβολές στο 35' ο Γιάχιτς και στο 55' Σάχα αποβλήθηκαν για τους γηπεδούχους, ενώ στο 38' ο Κάλβο και στο 81' ο Κάμπορα πήγαν στα αποδυτήρια από την πλευρά του Άρη.

Για την ΑΕΚ σκόραραν οι Τζιμπούρ (27’), Λεονάρντο (75’, 84’) και Σκόκο (77’) με πέναλτι, ενώ για τον Άρη σκόραραν ο Κάμπορα στο 56\' με πέναλτι και ο Τζόνσον  στο 72\'.

Το ματς από τα πρώτα λεπτά ήταν ανοικτό και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να φτάσουν στην επίτευξη του γκολ. Τελικά αυτή που το κατάφερε ήταν η ΑΕΚ. Στο 27’ ο Ραφίκ Τζιμπούρ με γυριστό σουτ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ, όμως δέκα λεπτά αργότερα η Ένωση έμεινε με δέκα παίκτες, αφού ο Γιάχιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Καλόπουλος απέβαλε τον παίκτη της ΑΕΚ, αφού του έδειξε κίτρινη κάρτα σε μια φάση που η μπάλα βρήκε το χέρι του.

Δύο λεπτά αργότερα η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε, καθώς με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε για τον Άρη ο Κάλβο.

Στο ξεκίνημα το δεύτερου μέρους η ΑΕΚ έχασε με κόκκινη κάρτα και τον Σάχα, ο οποίος στο 53’ υπέπεσε σε πέναλτι, ανατρέποντας τον Κάμπορα. Έτσι, ο Αραμπατζής πήρε τη θέση του Μπλάνκο, όμως δεν μπόρεσε να αποκρούσει το πέναλτι, με αποτέλεσμα ο Άρης να ισοφαρίσει σε 1-1 με το γκολ του παίκτη που κέρδισε την ποινή.

Στο 68' ο Τζόνσον είχε σουτ στο δοκάρι και στο 72΄ με κεφαλιά σε σέντρα του Νέτο, ο Αμερικανός έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ωστόσο, οι πανηγυρισμοί των παικτών του Άρη δεν κράτησαν πολύ. Στο 75΄ ο Λεονάρντο, που λίγο πριν είχε περάσει στο παιχνίδι, ισοφάρισε με πλασέ στη γωνία και στο 77΄ έγινε η πλήρης ανατροπή του σκηνικού, όταν ο Νασούτι ανέτρεψε τον Σκόκο κι αυτός εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που καταλόγισε ο Κουκουλάκης.

Λίγο αργότερα, στο 80’, με εννέα παίκτες έμεινε και ο Άρης, αφού ο Κάμπορα πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια μετά από μια αψιμαχία που είχε ο Αργεντινός επιθετικός με τον Παντελή Καφέ.
Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 84’ ο Λεονάρντο και πάλι με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σκόκο.

Γκολ: 27' Τζιμπούρ, 75', 84' Λεονάρντο, 77' πεν. Σκόκο - 56' πεν. Κάμπορα, 72' Τζόνσον

Κόκκινες κάρτες: 37΄ Γιάχιτς (2η κίτρινη), 53΄ Σάχα - 39΄ Κάλβο (2η κίτρινη), 80΄ Κάμπορα

Κίτρινες κάρτες: Μαϊστόροβιτς - Ρονάλντο Γκιάρο, Νασούτι, Ναφτί

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Αραούχο, Γκέντσογλου, Μαϊστόροβιτς, Λαγός, Γιάχιτς, Καφές, Μαντούκα (71' Λεονάρντο), Σκόκο (89΄ Γεωργέας), Τζιμπούρ, Μπλάνκο (55΄ Αραμπατζής).

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Αράνο (69' Φερνάντες), Ρονάλντο Γκιάρο, Ναφτί, Νασούτι, Πρίττας (74΄ Νάτσο Γκαρσία), Χαβίτο (71' Μεριέμ), Κάλβο, Τζόνσον, Κάμπορα.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr