Αρχική | Πολιτική | Ελλάδα | Δεν αποκλείει νέο κόμμα η Ντόρα

Δεν αποκλείει νέο κόμμα η Ντόρα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κομματικού σχηματισμού η Ντόρα Μπακογιάννη με τη νέα συνέντευξή της στην «Καθημερινή της Κυριακής». Ωστόσο τονίζει ότι εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι η κίνησή της δεν είχε διασπαστική λογική.

Παράλληλα, αφήνοντας προφανέστατα υποννούμενα για τον Αντώνη Σαμαρά και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, αναφέρει ότι «δεν έφυγα από το κόμμα της ΝΔ, διαγράφηκα». Ωστόσο, η κα Μπακογιάννη αρνείται κάθε σενάριο συνεργασίας με τον Γιώργο Παπανδρέου και εκτιμά ότι η κρίση θα αλλάξει πολλά στην Ελλάδα.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών εκτιμά ότι το σχέδιο είναι απαραίτητο αλλά δεν αρκεί από μόνο του, για αυτό χρειάζοναι θεσμικές αλλαγές. «Αν αποτύχει η κυβέρνηση η στάση μου απέναντί της θα είναι αμείλικτη», υπογραμμίζει η ανεξάρτητη (πλέον) βουλευτής.

Τέλος, η κα Μπακογιάννη  επαναλαμβάνει ότι ο στόχος όλων μας πρέπει να είναι να μην αποτύχει το σχέδιο σωτηρίας, γιατί τότε οι Έλληνες θα έχουν πληρώσει και το κόστος των δυσβάσταχτων θυσιών αλλά και τη χρεοκοπία που θα έρθει μετά την αποτυχία.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr