Αρχική | Πολιτική | Ευρώπη | Παραίτηση Μπράουν ζήτησε βουλευτής των Εργατικών

Παραίτηση Μπράουν ζήτησε βουλευτής των Εργατικών

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Βουλευτής των Εργατικών κάλεσε τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Γκόρντον Μπράουν να παραιτηθεί από την ηγεσία του κόμματος, μετά τη νίκη των Συντηρητικών στις εκλογές της περασμένης Πέμπτης.

«Ό,τι κι αν συμβεί τις επόμενες ημέρες, ο Γκόρντον Μπράουν δεν πρέπει να οδηγήσει τους Εργατικούς στις μελλοντικές εκλογές και θα πρέπει να παραιτηθεί πριν από το επόμενο συνέδριο του Εργατικού Κόμματος» ανέφερε ο Τζον Μαν, βουλευτής από το Μπάσετλοου της Κεντρικής Αγγλίας.

Στην ανακοίνωσή του ο Mαν συμπληρώνει: «Κατά την προεκλογική εκστρατεία διαπίστωσα ότι η προσέγγιση των Εργατικών όσον αφορά την οικονομία, την υγεία και την εκπαίδευση είχε μεγάλη υποστήριξη, όμως η υποστήριξη προς τον Γκόρντον Μπράουν ήταν μικρή».

Ο Τζον Μαν, που έγινε έτσι ο πρώτος βουλευτής που ζητά την παραίτηση του Μπράουν μετά τις εκλογές, κατηγόρησε ευθέως τον ηγέτη του κόμματος ότι εξαιτίας του οι Εργατικοί έχασαν πολλές ψήφους και εν τέλει τις εκλογές.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr