Αρχική | ShowBiz | Στο νοσοκομείο η Άντζελα Δημητρίου

Στο νοσοκομείο η Άντζελα Δημητρίου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Για οικονομικές παραβάσεις συνελήφθη σήμερα το πρωί έξω από το νυχτερινό κέντρο "Μάγια-Μάγια" όπου τραγουδά η Άντζελα Δημητρίου. Η έντονη ταλαιπωρία της τραγουδίστριας την οδήγησαν εσπευσμένα σήμερα το απόγευμα σε ιδιωτική κλινική του Πειραιά με έντονη αδιαθεσία, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις. Η παραμονή της στην κλινική είναι απαραίτητη για απόψε το βράδυ.

Η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε τα ξημερώματα στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου έπειτα από σύλληψη που έγινε έξω από το νυχτερινό μαγαζί μου τραγουδάει στο Μπουρνάζι. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματός της οι άνδρες της ασφάλειας της ζήτησαν να τους ακολουθήσει, χωρίς όμως να της φορέσουν χειροπέδες.

Η υπόθεση αφορά ανεκτέλεστες δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν σε βάρος της για οικονομικά θέματα. Η τραγουδίστρια οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα κι αυτή τη στιγμή κρατείται στο αστυνομικό τμήμα όπου θα έπρεπε παραμείνει μέχρι και την Δευτέρα.

Ο δικηγόρος της, Αναστασίος Μέρμηγκας, δήλωσε στο Alter πως η μεταχείρησή της είναι ευνοική από τους αστυνομικούς. Η σύλληψη αφορά τρεις ακάλυπτες επιταγές συνολικής αξίας πάνω από 50 χιλιάδες ευρώ που εκδόθηκαν για την οικονομική διευκόλυνση πρώην συντρόφου της.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr