Αρχική | Πολιτική | Ελλάδα | Κατηγορούν για τη στάση της την Αριστερά

Κατηγορούν για τη στάση της την Αριστερά

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή προκάλεσε η απόφαση ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ να μην προσέλθουν στο προγραμματισμένο για τη Δευτέρα Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.

«Τη χρονική στιγμή που ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνηση δίνουν αγώνα για την οικονομική διάσωση της χώρας, στο εν εξελίξει Συμβούλιο Κορυφής της Ευρωζώνης στις Βρυξέλλες και όταν η κοινωνική συνοχή είναι άκρως απαραίτητη, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνουν πάλι για προφάσεις, για να μη συμμετέχουν στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» δήλωσε από τις Βρυξέλλες.

Κλιμακώνοντας την επίθεσή του πρόσθεσε: «Δυστυχώς, η μόνη συμβολή τους στην τεράστια αυτή προσπάθεια του ελληνικού λαού είναι για άλλη μια φορά η πλήρης άρνηση καθώς και ο μη σεβασμός των δημοκρατικών θεσμών».

Επίθεση σε ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε και ο ΛΑΟΣ για την απόφαση των προέδρων του να μη λάβουν μέρος στην προγραμματισμένη για τη Δευτέρα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του κόμματος σημειώνεται πως «Σε μια στιγμή μεγάλης ιστορικής ευθύνης, τα κόμματα της Αριστεράς ανταγωνίζονται για την μέγιστη ανευθυνότητα».

«Η Ελλάδα και χωρίς αυτούς υποχρεούται να βρει το δρόμο της» καταλήγει.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr