Αρχική | Αθλητικά | Ευρώπη | Η Μπαρτσελόνα στον τελικό της Ευρωλίγκα

Η Μπαρτσελόνα στον τελικό της Ευρωλίγκα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Με 64-54 νίκησε η Μπαρτσελόνα στον πρώτο ημιτελικό του Final Four της Ευρωλίγκα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και εξασφάλισε την συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 το βράδυ της Κυριακής στο Παλέ ντε Μπερσί στο Παρίσι.

Η ρωσική ομάδα ξεκίνησε πιο δυνατά, έφτασε να προηγείται με 9-2 και και 11-4 αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ με 12-11 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Κάπου εκεί τελείωσαν και τα όποια όνειρα, αφού πήρε κεφάλι η Μπαρτσελόνα, διατήρησε και αύξησε την πρωτοπορία ως το 29-21 στο ημίχρονο, την κράτησε με 47-41 στο τρίτο δεκάλεπτο και έκανε διαχείριση αυτής της διαφοράς ως το τέλος.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι η νίκη για τους καταλανούς ήρθε πιο δύσκολα από ό,τι φαίνεται από την απλή παράθεση των δεκαλέπτων, αφού πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα η ΤΣΣΚΑ είχε καταφέρει να μειώσει στους τρεις πόντους (49-46).

Στον μεγάλο τελικό η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει το νικητή του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Παρτιζάν Βελιγραδίου, ο οποίος ξεκινά στις 10.00 το βράδυ στο Παρίσι. 








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr