Αρχική | Πολιτική | Πρόωρα τα περί νέου κόμματος από την Ντόρα Μπακογιάννη

Πρόωρα τα περί νέου κόμματος από την Ντόρα Μπακογιάννη

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Πρόωρα τα περί νέου κόμματος από την Ντόρα Μπακογιάννη

Η Ντόρα Μπακογιάννη εξαπέλυσε νέα σκληρή επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, μια μέρα μετά τη διαγραφή της, η οποία «πέρασε» και από το πειθαρχικό τα ΝΔ/

Η κα Μπακογιάννη έδωσε συνέντευξη , στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, και δήλωσε ότι η συνείδησή της δεν θα της επέτρεπε να ψηφίσει οτιδήποτε άλλο από "ναι" στην χθεσινή ψηφοφορία.

"Η χώρα περνάει δύσκολες στιγμές και κάθε προσπάθεια θα πρέπει να έχει ένα μόνο στόχο. Να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε για να βγούμε από τη λαίλαπα. Δεν μπορεί από τη μία ξένους ηγέτες και από την άλλη να ψηφίζω κατά στη Βουλή. Δεν μου το επιτρέπει η συνείδησή μου" είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι η ψήφος στο κοινοβούλιο έχει ευτελιστεί.

"Η ψήφος στο κοινοβούλιο έχει σημασία, αλλά δυστυχώς την έχουμε ευτελίσει. Οι βουλευτές έχουν δικαίωμα στην άποψη και δεν εκλέγονται για να μιλάει ένας. Εάν καταντήσαμε στο σημείο να μην πιστεύει κανείς πια τους πολιτικούς οφείλεται σε αυτό ακριβώς" τόνισε.

Η πρώην υπουργός επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι δεν συγκλήθηκε ποτέ η κοινοβουλευτική ομάδα, την ώρα που η χώρα περνούσε κρίσιμες στιγμές. Η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι δεν περίμενε ποτέ ότι θα βρεθεί έξω από το "πολιτικό της σπίτι" και πρόσθεσε ότι δεν περίμενε τη διαγραφή της.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει βουλευτής, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το αν σκέφτεται τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα, τόνισε ότι η συζήτηση αυτή είναι πολύ πρόωρη.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr